ilkeraslantas
Hectopat
ben bir türlü indiremedim hangi linki denediysem saatlerce bekletiyor 60-70 kb ile indiriyor yokmu sağlam bir link kendi sitesindekiler resmen indirmiyor sunucu kaynaklı
Al kardeşim direk link https://ia902302.us.archive.org/9/i....PRO.21H2.SUPERLITE+COMPACT.X64.(WPE) (1).ISOben bir türlü indiremedim hangi linki denediysem saatlerce bekletiyor 60-70 kb ile indiriyor yokmu sağlam bir link kendi sitesindekiler resmen indirmiyor sunucu kaynaklı
kardeşş link burdaLinki varsa veya güvenilir olan varsa atar mısın lütfen bende sistemime kurmak istiyorum.
Bende bu tarz ISO dosyalari kurmak istiyorum.
Windows 10 Pro son versiyonu kurdum gereksiz çok şey var FACEIT AC bile çalışmadı bu Windows sürümünü desteklemiyor diyor kafayi yiyeceğim hahaha.
LTSC versionunu mu kurayım yoksa bunumu ayrica USB'ye ISO yazdiricam sonra setuptan kursam kurarmi onceki dosyalara zarar vermeden?
Tabii once Windows 7'ye geri döneceğim sonra yapacağım bu islemi.
Evet hala kullanıyorum 0 sıkıntı.
Ben çok uzun süre kullandım (şuan yeni bilgisayara geçtiğim için kullanmayı bıraktım), gayet memnun kaldım. Ama yükleyeceksen en son windows versiyonlarından yükleme. Ghost Spectre'de versiyonlar yenilendikçe performansın düştüğünü gözlemledim.Şu an kullanıyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.