Ghost Spectre Windows 10 nasıldır?

Linki varsa veya güvenilir olan varsa atar mısın lütfen bende sistemime kurmak istiyorum.
kardeşş link burda

ama bence orijinal windows kullanırsan daha iyi olur
ben virtualbox da kullanıyom beğenirsem BELKİ KENDİ PCİME KURARIM

bende bu tarz iso dosyalari kurmak istiyorum
windows 10 pro son versiyonu kurdum gereksiz çok şey var faceit Ac bile çalışmadı bu windows sürümünü desteklemiyor diyor kafayi yiyecem hahaha.

ltsc versionunu mu kurayım yoksa bunumu ayrica usbye iso yazdiricam sonra setuptan kursam kurarmi onceki dosyalara zarar vermeden?
tabi once windows 7 ye geri dönücem sonra yapicam bu islemi

Bende bu tarz ISO dosyalari kurmak istiyorum.
Windows 10 Pro son versiyonu kurdum gereksiz çok şey var FACEIT AC bile çalışmadı bu Windows sürümünü desteklemiyor diyor kafayi yiyeceğim hahaha.

LTSC versionunu mu kurayım yoksa bunumu ayrica USB'ye ISO yazdiricam sonra setuptan kursam kurarmi onceki dosyalara zarar vermeden?
Tabii once Windows 7'ye geri döneceğim sonra yapacağım bu islemi.

Kardeşim sen virtualboxa kurabilirsin (sistemin güzelse çoğu işini oradan da halledebilirsin.).

şu konuma göz atabilirmisin kardeşim

Hiç önermem ben birkaç kez yükledim başlarda iyi daha sonra sorun çıkıyor bozuluyor yeniden format atmaktan gına geldi en iyisi temiz kurulum, ve gereksiz uygulamaları servisleri kendinizin kapatmasıdır, güncelleme almayan Windows güveni değildir ve sistem performansı canlı olmaz içine ne gömdüklerini bilemezsiniz. Hacı hoca falan anlamam azıcık kafayı veren kendiside keser biçer ama ben onu da yapmam. O gösterilen şaşalı aa bak çok hızlı falan videoları hepsi anlamsız Windows güncelleme alırsa sağlıklı çalışır yoksa ne yapıyor ediyor bir delik bulup sistemi bozuyor! O çok şişirilen kırpılmış Windows'ları. Anlıyacağınzı kendim anlamak için 1 birkaç kez indirip test ettim sonuç? Tavsiye etmem arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı