Ghost Spectre Windows 10 nasıldır?

Ghost Spectre Windows 10 ve 11 battle.net firmasına ait oyunlarda sıkıntı çıkarıyor. Office 2019 ve 365'te sorun çıkarıyor. Bazı WinRAR sürümleri (yerine WinZip kullanarak bu sorun aşılabilir) ve ofis uygulamaları (Office 2003 sorunsuz çalışıyor) Battle.net uygulaması kurulduktan sonra bozuluyor. 0xc000006 sorunu veriyor ve sürekli sizden battle.net uygulamasını silip tekrar kurmanızı istiyor.
Call of Duty Warzone, Overwatch 2 gibi Battle.net Blizzard firmasına ait oyunları oynamak istiyorsanız standart Windows 10 veya 11 yüklemelisiniz. Ya da farklı sistemler denemelisiniz. Benim gibi 4. nesil i7 + Z97 + 16 GB + GTX1080 özelliklere sahip eski bir makineniz varsa ve 11 kullanmak istiyorsanız (TPM Fix yapılmış ISO) Valorant oyununu da gözden çıkarmak zorundasınız.
Bunların dışında Ghost nedense not defteri eklememiş sistemlere. Onun için ayrıyeten not defteri yüklemelisiniz. Uzaktan bağlantıyı da (magic pack System'di galiba, tam hatırlayamadım adını) sistemden çıkarmış. Alternatif olarak AnyDesk kullanıyorum. TeamViewer da sıkıntı çıkarıyor.
Başka herhangi bir eksiklik göremedim.

Not: Şu an Ghost Spectre W11 kullanmaktayım. Ve Steam oyunlarından World of Tanks, Call of Duty Warzone 2.0 çalışmıyor. Açılması biraz uzun sürmekle birlikte PUBG ve sorunsuz bir şekilde World of Warships çalışıyor.
 
Ghost Spectre W11'i bende kullanıyorum. 0xc000006 sorunu alman çok normal çünkü Windows'un bütünleyiciliğini doğruyalacak herhangi bir telemetri çalışmıyor. O yüzden hata alman normal. Office 2021 sorunsuz çalışmakta. Battle.net ile yaşanan soruna gelince yüklemeyi sitesi üzerinden mi yaptın yoksa ghost toolbox üzerinden mi yaptın? Modlayacı çıkarılan sistem apilerini ghost toolbox üzerinden kurulum yaparsan sağlıyor ve kurulumdan hata almıyorsun. Ayrıca yazılan oyunlarda sorunsuzca çalışıyor. Ghost nedense not defteri eklememiş sistemlere demişsin toolbox içerisinde bunun tercihini kullanıcıya bırakmış. TeamViewer 'ıda çok sıklıkla kullanan biri olarak uygulama bende sorunsuzca çalışmakta.
 

Geri
Yukarı