Ghost Spectre Windows 10 nasıldır?

3 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım gerçekten az RAM tüketiyor birçok kredi kartı ile alışveriş yaptım sıkıntı yaşamadım içinde gelen toolbox var oradan istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz cortanayı açma yazıcı ayarlarını açma Windows 10 aktive etme sürüm değiştirme tarayıcı indirme crack Photoshop falan falan sonra PC'yi optimize etme var ve daha neler Windows Store geri yükleme falan falan bu arada ben alışveriş yaptım diye siz yapmayın ne olur ne olmaz.

Linki varsa veya güvenilir olan varsa atar mısın lütfen bende sistemime kurmak istiyorum.
 
Linki varsa veya güvenilir olan varsa atar mısın lütfen bende sistemime kurmak istiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ya şu "Modifiye edilmiş sistemleri kullanmamanızı öneririm" lafınıza bitiyorum arkadaşlar. Piyasada tonla içeriğiyle oynanmış linux sürümleri var. Linux kullanıcılarına aynı cümleleri sarfedebiliyor musunuz?

Hafif sistem arayan arkadaş zaten az çok riski göz önüne alıyordur. İlla kurcalanmış, ekleme yapılmış/çıkarılmış diye sistem üzerinde emek harcayan kişilere güvenilmez damgasını yapıştırmayın.
 
Bende kullanıyorum ve gerçekten memnunum. İki yıldır aktif kullanıcısıyım. Backdoor, keylogger varsa yine de Allah razı olsun. Cod:Warzone'u GTX960 ile 90 FPS'de oynayabiliyorum. Bu gerçekten harika bir şey. Youtube yorumlarında tanıtımını buldum ve discord sunucuları varmış. İsterseniz göz atın.

GHOST SPECTRE SUPPORT & FAN SERVER
Join: Click to join server!

What is this server?
We created Ghost Spectre's Server for to contact all users. When you need a help about installation or windows, you can contact at other users. This server has +2000 user right now. In short, if you intend to use ghost windows, it would be great for you to join this server.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı