Çözüldü Ghost Spectre Windows 10 Pro 22H2 ISO nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ushuaia

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendi sitesinde Windows 10 22H2 sürümünü bir türlü bulamadım.
Bulabilmemde yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
22H2 Türkçe sürümünü buldum bir siteden ama güvenemedim. Korsanın korsanını kullanmayayım?

ISO sürümünü arıyorum.

G-W10.PRO.AIO.U22.WPE64 bu sürüm var ama diske yazdıramıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Senin elindeki dosyadan başka 22H2 sürümü yayınlanmamış. Bu linkteki de elindeki ISO olması lazım. Rufus yerine Ventoy kullan.

Bu arada Ghost Spectre çabuk bozulduğundan modlu Windows olarak Tiny 10 öneririm.

Senin elindeki dosyadan başka 22H2 sürümü yayınlanmamış. Bu linkteki de elindeki ISO olması lazım. Rufus yerine Ventoy kullan.

Bu arada Ghost Spectre çabuk bozulduğundan modlu Windows olarak Tiny 10 öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

ne anlamda bozuluyor hocam

Bazı sistemlerde kurulum sonrası başlatılamaması, bazı donanım bilgilerini okuyamadığından sürücü kurulumunda hata oluşması veya kullanım ortasında çekirdek sorunundan dolayı mavi ekran vermesi gibi sorunları vardı en son. Kurup denemek size kalmış tabii. Yazdırmak için Rufus yerine Ventoy kullanın dediğim gibi.

Bazı sistemlerde kurulum sonrası başlatılamaması, bazı donanım bilgilerini okuyamadığından sürücü kurulumunda hata oluşması veya kullanım ortasında çekirdek sorunundan dolayı mavi ekran vermesi gibi sorunları vardı en son. Kurup denemek size kalmış tabii. Yazdırmak için Rufus yerine Ventoy kullanın dediğim gibi.
yaptım hocam oldu kullanıyorum şuanlık bir problem yok bakalım gayatte iyi gibi beğendim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı