Çözüldü Ghost Spectre Windows 10 Pro Superlite nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Snorem

Picopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Mafia
Videolarına falan baktım çok link koymuş. Hangisini indireceğim bilmiyorum. Bana link atar mısınız?

Çözüm
Win10 Ghost Spectre Superlite için bu linkten ve Rufus ile kurulum yapacaksanız da ilgili köprü bağlantılardan ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hiç kullanmadım. Veri hırsızlığı ile ilgili bir haber duymadım fakat yine de temkinliyim. Kullananlarla ilgili geri dönüşlere dikkat etmeli ve ona göre aksiyon alınmalı diye düşünüyorum.
Win10 Ghost Spectre Superlite için bu linkten ve Rufus ile kurulum yapacaksanız da ilgili köprü bağlantılardan ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hiç kullanmadım. Veri hırsızlığı ile ilgili bir haber duymadım fakat yine de temkinliyim. Kullananlarla ilgili geri dönüşlere dikkat etmeli ve ona göre aksiyon alınmalı diye düşünüyorum.

Çözüm

Teşekkürler. Bir arkadaşım da kullanıyor ve FPS'i bilgisayarına göre ortalamadan yüksek. Bende kullanmak istedim ve güvenli duruyor. Ghost Spectre'yi uzun zamandır biliyorum.

Standart bir kullanıcıysanız Superlite yerine Compact öneririm.
Oyun oynuyorum. Superlite bunun için daha uygunmuş.

Güvenilir bir kaynaktan Ghost Spectre Windows 10 Pro Superlite ISO dosyasını edinin. İndirme işlemi tamamlandığında, "Rufus" gibi bir yazılım kullanarak dosyayı USB sürücüsüne yazın. Bilgisayarınızı USB'den başlatarak kurulum adımlarını izleyin. Orijinal bir lisansa sahip olmanız faydalıdır; ayrıca verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Etkinleştirme anahtarı Windows 10 Pro + ISO resmi Microsoft ortaklarından edinilebilir - s2ke-ys

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı