Ghost V3 D5 sistem alınır mı?

oytunjo

Hectopat

Biraz inceledim, bu fiyata daha iyisi yok gibi geldi. Benzer fiyata alternatif önerir misiniz yoksa iyi midir? 6000 MHz ve DDR5 için düşük sayılabilecek CL'li RAM, 32 GB üstelik, SSD de 1 TB. 25 bin civarına 16 GB ramlisi var ama CL'si daha yüksek. Güç kaynağı nasıldır onu bilemedim, ekstradan bir de sıvı soğutma var.

Güç kaynağı iyi sıvı soğutmayı DeepCool olan yapıp alabilrsiniz.

RAM'ler CL46 mı?

Yemişim CL değerini. Game Booster ucundan mesh olan kasa, pf modelli kötü PSU, Power Boost çöpü sıvı soğutmadan iyi sistem.

Yemişim CL değerini. Game Booster ucundan mesh olan kasa, PF modelli kötü PSU, Power Boost çöpü sıvı soğutmadan iyi sistem.
Hocam sizin önerdiğinizde de PF650 var. Üstelik 16 GB RAM var, konudakinde 32 GB var. Yani 1000 TL farkla 32 GB RAM + dandik de olsa sıvı soğutma almış olur. Kasa dandik bence de. DeepCool CC560 da full mesh değil ama, ortada panel var.

Yani bence de konudaki sistem bileşenleri kaliteli değil ama sizin önerdiğinizden pek bir farkı yok yani. Fiyat olarak da aynı sayılır.

Hocam sizin önerdiğinizde de PF650 var. Üstelik 16 GB RAM var, konudakinde 32 GB var. Yani 1000 TL farkla 32 GB RAM + dandik de olsa sıvı soğutma almış olur. Kasa dandik bence de. DeepCool CC560 da Full mesh değil ama, ortada panel var.

Yani bence de konudaki sistem bileşenleri kaliteli değil ama sizin önerdiğinizden pek bir farkı yok yani. Fiyat olarak da aynı sayılır.

Ortada panel var ama en azından çirkin kasa değil ve yine de sağda solda delik var, hava alır. Ortada koskoca varsa, bilemem. Kasayı canlı görmedim.

PSU aynı, biliyorum. Ben de eksileri söyledim.

PSU aynı, biliyorum. Ben de eksileri söyledim.
Önerdiğiniz sistem de konudaki sistemden pek farklı değil, onu söylemek istiyorum. Karşılaştıralım:

• Ekran kartı aynı, Gainward 4060Ti.
  • İşlemci aynı, 7500F.
  • Anakart ikisi de A620, aynı.
  • PSU aynı, ikisinde de PF650 var ki giriş seviye model.
  • SSD aynı, ikisinde de MLD M500 var.

• Sizin önerdiğinizde düşük MHz, yüksek CL, 16 GB RAM varken diğerinde yüksek MHz ve düşük gecikmeye sahip 32 GB RAM var.
  • Sizin önerdiğiniz sistemde DeepCool kasa var, diğeri GameBooster. Yani ikisi de üst düzey değil ama buradan DeepCool'u bir adım öne koyarım ben de.
  • Sizin önerdiğiniz sistemde stok soğutucu var, diğerinde dandik de olsa sıvı soğutucu var.

İki sistem arasında ₺1.000 fark var. İki sistem arasında RAM ve soğutucu olarak konudaki sistem öne çıkıyor. Sizin önerdiğinizin tek avantajı ise daha düzgün kasaya sahip olması. O da dediğim gibi aşırı farklı bir ürün değil. Yani biraz aynı şeyin lacivertini önermişsiniz gibi olmuş bana kalırsa.

İki sistem de giriş seviye kalitede ürünlerle doldurulup maliyeti düşük tutulmuş sistemler.

Önerdiğiniz sistem de konudaki sistemden pek farklı değil, onu söylemek istiyorum. Karşılaştıralım:

• Ekran kartı aynı, Gainward 4060 Ti.
  • İşlemci aynı, 7500F.
  • Anakart ikisi de A620, aynı.
  • PSU aynı, ikisinde de PF650 var ki giriş seviye model.
  • SSD aynı, ikisinde de MLD M500 var.

• Sizin önerdiğinizde düşük MHz, yüksek CL, 16 GB RAM varken diğerinde yüksek MHz ve düşük gecikmeye sahip 32 GB RAM var.
  • Sizin önerdiğiniz sistemde DeepCool kasa var, diğeri Game Booster. Yani ikisi de üst düzey değil ama buradan DeepCool'u bir adım öne koyarım ben de.
  • Sizin önerdiğiniz sistemde stok soğutucu var, diğerinde dandik de olsa sıvı soğutucu var.

İki sistem arasında ₺1.000 fark var. İki sistem arasında RAM ve soğutucu olarak konudaki sistem öne çıkıyor. Sizin önerdiğinizin tek avantajı ise daha düzgün kasaya sahip olması. O da dediğim gibi aşırı farklı bir ürün değil. yani biraz aynı şeyin lacivertini önermişsiniz gibi olmuş bana kalırsa.

İki sistem de giriş seviye kalitede ürünlerle doldurulup maliyeti düşük tutulmuş sistemler.

Sıvı soğutma sıkıntı çıkartabilir. Kalitesiz olduğundan.

Sıvı soğutma sıkıntı çıkartabilir. Kalitesiz olduğundan.
Üstteki mesajda attığınız sistemin ''daha iyi'' olduğunu dile getirmişsiniz ama önerdiğiniz sistemin pek bir artısı yok diğerine göre. Yani tek fark kasa diyebiliyoruz. RAM olarak da önerdiğiniz sistem daha geride.

Neyse özet olarak dediğim gibi aynı şeyin laciverti işte, düşük kalite ürünleri doldurup maliyeti kısmışlar. Birbirlerine karşı bi artısı yok. 7 bileşenin 5 tanesi aynı. Bu arada Wraith Stealth de çok kaliteli bir şey değil yani.

Tavsiyeler için teşekkürler. Ben kasayı masanın altına koyuyorum zaten. Görselin benim için hiçbir önemi yok. Stabil olması en önemli şey benim için ve PSU'nun sessiz olması. 16 GB ram benim için yeterli ama benzer fiyata 32 Ram varken çok mantıklı geldi açıkçası.

PSU da sertifikalı, bu seviyede sorun çıkarmaz gibi geldi ama fikirlerinizi merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı