Ghost V3 D5 sistem alınır mı?

Sertifikalı olsa da PF serisi giriş seviye bir model. Kasa olarak sırf görüntüden değil de hava sirkülasyonu açısından da önermedik. 80+ verimliliği ifade ediyor, her 80+ kaliteli değil. Yani iş görecek bir PSU ama dediğim gibi giriş seviyede.
sizde pckolikteki bilgisayarın kasasını deepcool cg540 ve sıvı soğutucuyu deepcool LE300 veya ml240l yapıp 28500-28700TL'ye almak mı mantıklı yoksa sinerjideki kasayı almak mı mantıklı?

Keşke Pckolik özelleştirme seçeneklerine hava soğutucu da koysaymış.

Bu arada Sinerji 16GB olan kasayı 26k yapmış.
 
Son düzenleme:
@Prime777
@Caner Uncu

Hocam detaylıca açıklamışsınız teşekkürler. Mesajlarınızı dikkatle inceliyorum. 25-26k ya varan DDR4 sistemlerdense, bu iki sistem çok daha mantıklı duruyor. Bu sistemlerde ani fiyat fırlaması ya da indirimler yaşanabiliyor mu beklenmeli mi?
 
Tavsiyeler için teşekkürler. Ben kasayı masanın altına koyuyorum zaten. Görselin benim için hiçbir önemi yok. Stabil olması en önemli şey benim için ve PSU'nun sessiz olması. 16 GB ram benim için yeterli ama benzer fiyata 32 Ram varken çok mantıklı geldi açıkçası.

PSU da sertifikalı, bu seviyede sorun çıkarmaz gibi geldi ama fikirlerinizi merak ettim.
Aldınız mı sistemi?
 
@Caner Uncu
@Prime777

Bir önceki sayfada konuşmuş olduğunuz iki bilgisayar hakkında soğutma anlamında hangisi daha etkili olur? Ghost V3 de sistem üzerinde işlemci soğutucusu var fakat sinerjininkinde bulunmuyor. Yine yorumlarda ghost sistemin kasasının daha basit olduğunu iletmişsiniz. 7500F in de yükte misliyle ısınacağını düşünürsek, fikriniz nedir?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı