Sertifikalı olsa da PF serisi giriş seviye bir model. Kasa olarak sırf görüntüden değil de hava sirkülasyonu açısından da önermedik. 80+ verimliliği ifade ediyor, her 80+ kaliteli değil. Yani iş görecek bir PSU ama dediğim gibi giriş seviyede.

sizde pckolikteki bilgisayarın kasasını deepcool cg540 ve sıvı soğutucuyu deepcool LE300 veya ml240l yapıp 28500-28700TL'ye almak mı mantıklı yoksa sinerjideki kasayı almak mı mantıklı?Sertifikalı olsa da PF serisi giriş seviye bir model. Kasa olarak sırf görüntüden değil de hava sirkülasyonu açısından da önermedik. 80+ verimliliği ifade ediyor, her 80+ kaliteli değil. Yani iş görecek bir PSU ama dediğim gibi giriş seviyede.
Aldınız mı sistemi?Tavsiyeler için teşekkürler. Ben kasayı masanın altına koyuyorum zaten. Görselin benim için hiçbir önemi yok. Stabil olması en önemli şey benim için ve PSU'nun sessiz olması. 16 GB ram benim için yeterli ama benzer fiyata 32 Ram varken çok mantıklı geldi açıkçası.
PSU da sertifikalı, bu seviyede sorun çıkarmaz gibi geldi ama fikirlerinizi merak ettim.
Yemişim CL değerini. Game booster ucundan mesh olan kasa, pf modelli kötü PSU, Power Boost çöpü sıvı soğutmadan iyi sistem.
Sıvı soğutucu LE300 veya ML120L yapılsa bu kasa alınmaz mı? Fiyatı iyi gibi geldi bana. Kasa ve sıvı soğutucuyu yükseltince 28.6K'ya falan geliyor.Kesinlike doğru Power Boost görünce kacacaksın. Yük altında sürekli kalınca o PSU'nun napcagi belli değil.
Patlayan kasalarda oldu gecmiste!
Sıvı soğutucu LE300 veya ML120l yapılsa bu kasa alınmaz mı? Fiyatı iyi gibi geldi bana. Kasa ve sıvı soğutucuyu yükseltince 28.6K'ya falan geliyor.
Yok hocam. Ama müthiş fiyattı bence o sistem için. Daha sonra denk gelir umarım.Aldınız mı sistemi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.