Ghosting sonradan artar mı?

646148

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, bir laptop aldık diyelim. Ama panel ghostingli, bu aldığımız an UFO testinde çıkar mı yoksa 1-2 ay sonra mı çıkar? Eğer ilk başta yoksa da sonradan artarabilir mi?

Direk çıkıyor, berbat bir durum.
Asus TUF VA24 monitörüm var swyfa kaydırırken bile ghosting oluyor.
Yumruklayacağım yakında.
Cihazı Mediamarkt'dan alacağım için test etme şansım olacak, direk çıkıyorsa iyi. 1-2 ay sonra bir anda ghosting istemem.

@Artoria Pendragon @Astiva en çok sizin yorumunuz önemli, düşünmekten kafayı sıyıracağım artık.

Peki MediaMarkt'dan cihaz alırken nasıl test edeceğim? Teşhir üründe olmayan şey bana denk gelebilir. Eğer orada kutuyu açıp denersem ve çıkarsa yeni cihaz verirler mi kutu açıldı diye almazlar mı?

Politikalarıni bilmem ama Ghosting'i sorun olarak kabul etmeyeceklerdir.

Peki bu ghosting şu ara sıra foruma gelen arkadaşın abarttığı kadar var mı? Senin dediğine göre ghosting olursa orta da kalıyorum, o kadar kişi de aldı forumda fakat forumda bunla alakalı konu yok. Yani bu ghosting "kronik" denebilir mi yoksa %10 %20 kitleye mi geliyor? Mediamarkt ghostingli ürün satar mı yoksa W11 kurarken kontrol ediliyor mudur?

Peki bu ghosting şu ara sıra foruma gelen arkadaşın abarttığı kadar var mı? Senin dediğine göre ghosting olursa orta da kalıyorum, o kadar kişi de aldı forumda fakat forumda bununla alakalı konu yok. Yani bu ghosting "kronik" denebilir mi yoksa %10 %20 kitleye mi geliyor? MediaMarkt ghostingli ürün satar mı yoksa W11 kurarken kontrol ediliyor mudur?

Forumda bir arkadaş var cep telefonundan cektigi gorsellerle Acer ghosting sorunlu diye atiyordu buralara o kisiye bakmayin siz, elimden 2022 kasa Nitro 5 gecti gayet normaldi. 2021 kasa da kullandim o da normaldi. (ghosting olayından bahsediyorum)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı