Çözüldü GIBIRNet bot mu basıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Bütün kullanıcıları inceledim ve kesinlikle böyle bir çalışma olmuş. Üç hesap açılmış birer gün arayla:
Bu hesaplar GIBIRNET reklamı yapıp siteye bir daha girmemiş zombi hesaplar. Reklam içerikli mesaj atmaktan kalıcı banlıyoruz.

Yarın da GIBIRNET'i forumdan kalıcı banlayıp banlamayacağımıza karar vereceğiz.

Hesapların eskiden açılması çok iyi oldu zira biliyorum yeni açılmış olsalardı birileri bu hesapları TurkNet zammı sonrası bizim GIBIRNET'i banlamak için organize ettiğimizi düşünürdü.
Kararımızı verdik. GIBIRNet tamamen yasaklanmıştır. Kural olarak ekleyelim @Emre C

Böyle bir taktik kullanan firma bal olsa yiyilmez.
Yerinde karar olmuş. GIBIRnet rezilliği konusunu okuduğumdan beridir firmaya karşı bir gıcıklığım oluşmuştu ve asla geçmemişti. Şimdi de başka bir rezilliklerini görüyoruz: Bot hesaplarla insanları çekmek. Gözümden iyice düştüler artık. Yerin dibine girdi. Umarım diğer kullanıcılar görür bu rezilliklerini.

Bir zamanlar malum forumun birinde Reeder botlari vardi. Onlar aklima geldi. Tabii oradaki yönetim kendilerine bizzat izin veriyordu reklam yapsinlar diye. Hani tamam bir firma sponsor olur reklamini yaparsin falan ama, cöp ürünleri yalan yanlis yere övmek de nedir?

Frekans TV bağımsız olarak geçiş yapmış, vergi levhası ile esnaf paketini satın almıştır.
Kendisine tanıtım yapması için hiçbir teklif götürülmemiş veya kendisinden hiçbir teklif alınmamıştır.

Bir gelişme oldu mu hocam? Olursa bildirebilir misiniz lütfen? Teşekkürler.

Bize mail attığını belirtti. Müsait olunca kontrol edeceğim. Reklam yapmalarını tespit etmemiz bir yıl aldıysa maillerini bulmamız da biraz zaman alabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…