GIBIRNet güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GIBIRNet kullanıyorum müşteri hizmetleri mevcut, fiyatı çok uygun 7 aydır kullanıyorum yayın rahat açılıyor ve oyunlarda pingim olmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 aydır GIBIRNet kullanıyorum. 7/24 aktif müşteri hizmetleri mevcut ama arıza bile yaşamadığım için iletişime geçmeme gerek kalmıyor. Tavsiye ederim.

Ben GIBIRNET tavsiye ederim düşük ping ve düşük ücreti var sorun yaşamadım zaten 6 aydır kullanıyorum
Bu kadar botu ben ilk defa bir arada görüyorum, vay be. Cidden GIBIRNet'ten soğudum. TurkNet yayıncılar üzerinden hep biz şöyle iyiyiz, böyle iyiyiz diye reklam yapınca kızıyordum çünkü ping konusunda -bölgelere göre değişse de- başarılı olamayan bir ISS. Ancak bunu gördükten sonra TurkNet o kadar da kötü değilmiş...

@AreYouOkey hocam, incelemeyi ne zamana yazmayı düşünüyorsunuz? Ben de düşünüyorum da kararsız kaldım.
Hocam bende almayı düşünüyorum. Öneririr misiniz?
15 gündür kullanımdayim ve memnunum inceleme yazımı yazdım bakabilirsiniz. Kendilerine tavsiyem bot olarak forumlarda gezmemeleri .

Tavsiye etmem böyle ufak çaplı internet sağlayıcıların müşteri hizmetleri rezalet oluyor zaten neredeyse hepsi Türk Telekom alt yapısı kullanıyor kendi alt yapıları değil şanslıysan sorun yaşamazsın.

@DarkNight321, ihtimal bile vermeden direkt müşteri hizmetleri rezalet yargısında bulunuyorsunuz ancak hiç görüştünüz mü GIBIRNet müşteri temsilcisiyle?

@DarkNight321, ihtimal bile vermeden direkt müşteri hizmetleri rezalet yargısında bulunuyorsunuz ancak hiç görüştünüz mü GIBIRNet müşteri temsilcisiyle?

Etrafımda geçen var ve memun olmadıklarını söylediler hatta geçen bir arkadaşım "rezalet" bir müşteri hizmetleri var dedi bilmesem konuşmam. Ki genel olarak verdikleri hız anlamında falan söylemiyorum müşteri hizmetleri kötü anlamında söyledim.

Vallahi ben yaklaşık bir yıldır hizmet alıyorum ilgili firmadan. Ne zaman arasam kibarca ve güzelce ilgilenip yardımcı olmaya çalıştılar.

Vallahi ben yaklaşık bir yıldır hizmet alıyorum ilgili firmadan. Ne zaman arasam kibarca ve güzelce ilgilenip yardımcı olmaya çalıştılar.

Ben kendi etrafımdan duyduğumu söyledim dostum en az 3-4 arkadaşım var bu gibi internet firmalarına geçen ve memnun değiller müşteri hizmetlerinden çok geç yanıt verdiklerini söylediler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…