GIBIRNet güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence GIBIRNet'e geçiş sebebin sadece kurulum ücretsiz diye olmamalı :) Diğer firmaların yapamadığı üstesinden gelemediği şeyleri GIBIRNet'te keşfedeceksin. 7. ayımdayım, GIBIRNet kullanıyorum. Müşteri hizmetleri ile canlı canlı görüşebiliyorum. Güvenlidir, tavsiye ederim, pişman olmazsın.

GIBIRNet kullanıyorum müşteri hizmetleri mevcut, fiyatı çok uygun 7 aydır kullanıyorum yayın rahat açılıyor ve oyunlarda pingim olmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 aydır GIBIRNet kullanıyorum. 7/24 aktif müşteri hizmetleri mevcut ama arıza bile yaşamadığım için iletişime geçmeme gerek kalmıyor. Tavsiye ederim.

Ben GIBIRNET tavsiye ederim düşük ping ve düşük ücreti var sorun yaşamadım zaten 6 aydır kullanıyorum
Bu kadar botu ben ilk defa bir arada görüyorum, vay be. Cidden GIBIRNet'ten soğudum. TurkNet yayıncılar üzerinden hep biz şöyle iyiyiz, böyle iyiyiz diye reklam yapınca kızıyordum çünkü ping konusunda -bölgelere göre değişse de- başarılı olamayan bir ISS. Ancak bunu gördükten sonra TurkNet o kadar da kötü değilmiş...

@AreYouOkey hocam, incelemeyi ne zamana yazmayı düşünüyorsunuz? Ben de düşünüyorum da kararsız kaldım. :D
Hocam bende almayı düşünüyorum. Öneririr misiniz?
15 gündür kullanımdayim ve memnunum inceleme yazımı yazdım bakabilirsiniz. Kendilerine tavsiyem bot olarak forumlarda gezmemeleri :).

Binama TT FTTH fiber altyapı geldi. Ben halinhazirda 3 yıldır TurkNet VDSL kullanıcısıyim ve iptal ettirmeden fibere geçiş saglamiyorlar. Online derslere devam zorunluluğum olduğu için bunu yapamam. 1-1.5 hafta internetsiz idare edemem yani. TurkNet'i iptal ettirmeden yarın GIBIRNet'e başvurmayı düşünüyorum. Neden GIBIRNet derseniz; kurulum ücretsiz. Bağlanana kadar TurkNet'i iptal ettirmeyecegim. Sonuçta internetsiz kalmamış olacağım. GIBIRNet bağlandıktan sonra da gıbi'dan TurkNet'e geçiş yapacağım, hem TurkNet'e kurulum ücreti vermemiş hem de internet kesilmeden fibere geçmiş olurum. Kafamda bunu kurdum, fakat merak ettiğim şu ki; bildiğiniz gibi operatörden operatöre geçiş yapma süresi var 90 günde bir yapilabiliyor normalde. GIBIRNet'e yeni üyelik başlattıktan hemen sonra TurkNet'e geçiş sorun çıkartır mı? Bilen var mı? Bence sıfırdan üye olduğum için sorun olmaz çünkü internette basarili bir geçiş işleminden sonra 90 gün geçmesi lazım diyor ama sormak istedim internette vs bilgi bulamadım yeni abone olma durumu ile ilgili.

Not: Millenicom, Netspeed, Comnet, vs. İle yap demeyin hepsi kurulum ücreti istiyor 120-150 TL. GIBIRNet ile abonelik başlatıp geçiş yapma isteme sebebim ücretsiz kurulum yapmaları.

Tavsiye etmem böyle ufak çaplı internet sağlayıcıların müşteri hizmetleri rezalet oluyor zaten neredeyse hepsi Türk Telekom alt yapısı kullanıyor kendi alt yapıları değil şanslıysan sorun yaşamazsın.

@DarkNight321, ihtimal bile vermeden direkt müşteri hizmetleri rezalet yargısında bulunuyorsunuz ancak hiç görüştünüz mü GIBIRNet müşteri temsilcisiyle?

@DarkNight321, ihtimal bile vermeden direkt müşteri hizmetleri rezalet yargısında bulunuyorsunuz ancak hiç görüştünüz mü GIBIRNet müşteri temsilcisiyle?

Etrafımda geçen var ve memun olmadıklarını söylediler hatta geçen bir arkadaşım "rezalet" bir müşteri hizmetleri var dedi bilmesem konuşmam. Ki genel olarak verdikleri hız anlamında falan söylemiyorum müşteri hizmetleri kötü anlamında söyledim.

Vallahi ben yaklaşık bir yıldır hizmet alıyorum ilgili firmadan. Ne zaman arasam kibarca ve güzelce ilgilenip yardımcı olmaya çalıştılar.

Vallahi ben yaklaşık bir yıldır hizmet alıyorum ilgili firmadan. Ne zaman arasam kibarca ve güzelce ilgilenip yardımcı olmaya çalıştılar.

Ben kendi etrafımdan duyduğumu söyledim dostum en az 3-4 arkadaşım var bu gibi internet firmalarına geçen ve memnun değiller müşteri hizmetlerinden çok geç yanıt verdiklerini söylediler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı