- Makaleler
 - 1

Bence GIBIRNet'e geçiş sebebin sadece kurulum ücretsiz diye olmamalıDiğer firmaların yapamadığı üstesinden gelemediği şeyleri GIBIRNet'te keşfedeceksin. 7. ayımdayım, GIBIRNet kullanıyorum. Müşteri hizmetleri ile canlı canlı görüşebiliyorum. Güvenlidir, tavsiye ederim, pişman olmazsın.
GIBIRNet kullanıyorum müşteri hizmetleri mevcut, fiyatı çok uygun 7 aydır kullanıyorum yayın rahat açılıyor ve oyunlarda pingim olmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
6 aydır GIBIRNet kullanıyorum. 7/24 aktif müşteri hizmetleri mevcut ama arıza bile yaşamadığım için iletişime geçmeme gerek kalmıyor. Tavsiye ederim.
Bu kadar botu ben ilk defa bir arada görüyorum, vay be. Cidden GIBIRNet'ten soğudum. TurkNet yayıncılar üzerinden hep biz şöyle iyiyiz, böyle iyiyiz diye reklam yapınca kızıyordum çünkü ping konusunda -bölgelere göre değişse de- başarılı olamayan bir ISS. Ancak bunu gördükten sonra TurkNet o kadar da kötü değilmiş...Ben GIBIRNET tavsiye ederim düşük ping ve düşük ücreti var sorun yaşamadım zaten 6 aydır kullanıyorum