Gıbırnet Steam oyunları güvenilir mi?

atosahin

Hectopat
Katılım
17 Haziran 2020
Mesajlar
283
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Gıbırnet adında bir firma Steam üzerinden 60+ oyunu bedavadan veriyor. Deneyen varsa düşüncelerini söyleyebilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
 
Konu falan açıldı ancak neredeyse hiç kimsede işe yaramamış. Oyun geliyor ancak ya yüklenmiyor ya da açılmıyor.
 
Güzel düşünülmüş bir sistem fakat ufak tefek sorunlarla karşılaşılabilir diye düşünüyorum bağlantıda ama gerçekten iyi bir projeymiş, helal olsun vallahi tebrik ediyorum.
 
Arkadaşlar Gıbırnet adında bir firma Steam üzerinden 60+ oyunu bedavadan veriyor. Deneyen varsa düşüncelerini söyleyebilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Ben denedim hocam. Oyunlar geliyor ve yükleniyor. Sıkıntı yok. Tek sıkıntı olabilecek nokta internet ağını kullanmalarına izin vermek fakat bu konuda uzman değilim tam olarak neye izin veriyorsun yada ağını görebiliyorlarmı bilmiyorum. Fakat intenet kafelerdeki üçgen oyun mantığı var. Orda da bi sunucuya bağlanıyorsun ve bilgisayarlar o sayede hepsinde oyunu barındırıyor buda aynı mantık.
 
eskiden oluyordu fakat gıbırnet kullanıcılarına şuan gıbırnet açıklaması şöyle:
Bu sabah Steam Partner Programından bir e-posta aldık ve diğer lokal internet sağlayıcılarının ve Steam kullanıcılarının şikayetlerinden dolayı vermiş olduğumuz halka açık oyun hizmetin durdurulması talep edilildi. Her ne kadar bu hizmetin devamlılığı için iyi niyetimizle gece gündüz çalışmış olsak da yapılmış olan yoğun şikayetler, Steam ekibinin süreci negatif yorumlamasına sebep oldu. Steam'den gelen talep ve güncellenen anlaşmamız gereği GIBIRNet halka açık oyun hizmetini 13.03.2021 tarihi itibari ile donduracağız. GIBIRNet Ekibi olarak çok yakında Oyun Bulutu projemizle , internet hizmetimize ek, yan hizmetler vermeye devam edeceğiz. #GIBIRNeteDestek Bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz.
Daha az göster
 

Yeni konular

Geri
Yukarı