GIBIRNet vs Comnet

Bende söyledim bunu. Hattınız da bir sorun yok deyip kapattılar desteği.

Al sana Comnet. Modemin direk yanındayım. Ek olarak internet de gitti.

Screenshot_2021-05-14-19-52-25-337_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
 
Bot Hesap - Reklam İçerikli Mesaj
TurkNet kullanıyorum ama bir sorunum yok. Sıkıntı, kopma, hata gibi bir şey de yaşamadım. Benimkisi biraz yeni arayış. Önceden 100 alıyordum. Sonra düşe düşe 88'e kadar geldi. Bakalım nereye gidecek? :D Biraz da farklı servis sağlayıcı deneyim, belki daha iyi değerler alırım dedim. Öneriniz ne olur? İki firmanın da çok iyi yorumlar var internette.

Eki Görüntüle 1021908
Ben sana GIBIRNET tavsiye ederim ben 6 aydır kullanıyorum sorun olmadı vede yayın açıyorum bide evde 6 kişiyiz herkes interneti aktif olarak kullanıyor 9 cihaz ile kullanıyoruz televizyon dahil bunun üstüne dediğim gibi yayın açıyorum hiç bir sorun olmuyor zaten tahadùt yok rahat rahat kullanıyorum sanada tavsiye ediyorum
 
Başvurdum bugün 2 saatte geldiler çok şaşırdım ama şansa cihaz yoktu yarına erteledi ekipler. Çok sık indirme yapıyorum hem de deneyimlemek istiyorum başka bir firmayı. 50Mbps yetmeyebiliyor, 100 için ise hem 2 yıl taahhüt hem de yüksek fiyat gerekli. En azından 1 ay kullanırım denemiş olurum, beğendiğimde ise ara ara lazım olduğunda almak güzel olabilir.

Hala Comnet kullanıyor musun memnun musun ping durumu hız yavaşlaması oluyor mu?
 

Geri
Yukarı