Giden internetin sebebi nasıl öğrenilir?

Woddrp

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- Windows 11 Home 23H2
- 11th gen Intel(R) core(TM) i5-11400F @ 2.60Hz (12CPUs), ~2.6GHz
- Biostar H510MH/E 2.0
- 16 GB RAM
- Nvidia GeForce RTX 3050 8GB
- ASUS Tuf Gaming VG247Q1A 23.8 165Hz 1ms Full HD FreeSync
Meslek
makine imalatı stajyeri
Merhaba, akşam vakti saat 2 de arkadaşlarımla konuşurken bir anda internet gitti, modeme bakayım dedim ışıkları yanmıyor. Hava şu an rüzgarlı ve evin önündeki direk de bir kutu bulunuyor. O kutunun rüzgarın etkisiyle modemin elektriğini kestiğini düşünüyorum, ne yapmalıyım?

Merhaba, akşam vakti saat 2 de arkadaşlarımla konuşurken bir anda internet gitti, modeme bakayım dedim ışıkları yanmıyor. Hava şu an rüzgarlı ve evin önündeki direk de bir kutu bulunuyor. O kutunun rüzgarın etkisiyle modemin elektriğini kestiğini düşünüyorum, ne yapmalıyım?

VDSL? Fiber?

Modem bozulmuş olabilir o zaman. Modemin güç kablosunu çıkarıp tekrar takmayı deneyin.

Denedim olmadı, yarın müşteri hizmetletini arayacağım tabii bakarlarsa.

Modemin ya da modeme güç veren adaptörün bozulmuş olmasın. Hiçbir ışık yanmaması normal değil.

Tahminimce dışarıdaki kutuya rüzgar vurduğu için oldu ama emin olmamadım.(kutu sabit değil)

Denedim olmadı, yarın müşteri hizmetletini arayacağım tabii bakarlarsa.

Tahminimce dışarıdaki kutuya rüzgar vurduğu için oldu ama emin olmamadım.(kutu sabit değil)

Hattın ile alakalı değil. Modemin Power ışığı dahi yanmıyor, internet olmasa bile yanması lazım. Farklı bir güç adaptörü ile deneyin. Düzelmezse modem bozulmuştur.

Modemin adaptörü bozulmuş olabilir. 3 kere başıma geldi. Soğuk zamanlarda bir anda gidebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı