Gidip en çok beğendiğiniz şehir nedir?

Yurtiçinde: Antalya, Çanakkale, Eskişehir. Çanakkale ve Eskişehir'de yol ve park problemi var ama Antalya her şeyiyle çok güzel bir şehir ve şüphesiz ki Türkiye'nin en iyi şehri.

Yurtdışında: Moskova, Saint-Petersburg, Toledo. Bu 3 şehrin hepsi birbirinden güzel. Anlatacak kadar güzel kelimeler daha keşfedilmedi.

İstanbul ve İzmir. İstanbul beyefendisi olduğum için ayrı bir sempati besliyorum. İzmir'e 1-2 defa gittim. Gerçekten güzel bir yer.

İstanbul ve İzmir. İstanbul beyefendisi olduğum için ayrı bir sempati besliyorum. İzmir'e 1-2 defa gittim. Gerçekten güzel bir yer.
Her yeri gezdim İzmir'de. Karşıyaka denen çöp yer, Esenler'de Dörtyol'dan farkı yok. İstanbul, farklı bir yer. Her köşesi, tarih kokuyor. Galata Kulesi etrafında gezerken bu topraklar için dökülen kanlar ile duvarlara dokunmak bile farklı. İzmir güzel yer ancak, hem bir İstanbul değil. Hem, İstanbul için klasik olan yerleri çok övüyorlar.

Her yeri gezdim İzmir'de. Karşıyaka denen çöp yer, Esenler'de Dörtyol'dan farkı yok. İstanbul, farklı bir yer. Her köşesi, tarih kokuyor. Galata Kulesi etrafında gezerken bu topraklar için dökülen kanlar ile duvarlara dokunmak bile farklı. İzmir güzel yer ancak, hem bir İstanbul değil. Hem, İstanbul için klasik olan yerleri çok övüyorlar.
O kadar gezmeye fırsatım olmadı :D

Direkt Konya demekten ziyade Seydişehir, Beyşehir ve ve Akşehir diyeceğim. Benim için ilçe değil de il olsa dedirten yerlerdi. Onun dışı Kastamonu, Afyon, Kütahya ve Yalova diyebilirim ;p.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzmir'i beğenenler, İzmir'in neyini beğendi acaba? Tas kafaları, çarpık kentleşme, çingeneleri mi beğendiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı