Gigabayte H81M-HD3 tabanlı sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

furiel

Hectopat
Merhaba arkadaşlar sonunda karar verdim ve sistemimi yapıyorum eski ve yeni sistemimi yazacağım;

Eski Sistem;

• 4 GB DDR3 Ram 600 Mhz
  • Intel core 4300 1.8 ghz
  • Nvidia GT 430 Asus 128 bit 1 GB
  • Hiper anakart (modelini bilmiyorum)

Yeni sistem;

• 4+4 GB DDR3 Ram 600+1600 Mhz (bu konuda bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim ikisi uyuşur mu ? mhz yüzünden)
  • Intel Core i5 4570 3.2 Ghz
  • Nvidia GTX 650 Ti 2 GB 128 Bit Gigabyte
  • Gigabyte anakart H81M-HD3 Intel H81

Harcayacağım ücret 1200 gibi bir ücret sizce nasıl? değiştirmem gereken bir şey var mı yorum bekliyorum henüz almadım alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM olmaz öyle, farklı markalar bile sorun çıkarabiliyor diye biliyorum. Sistem güzel fakat, oyun için topluyorsanız; işlemci i3 4130 alıp geri kalan bütçeyi ekran kartına ayırmanız daha iyi olacaktır.

RAM olmaz öyle, farklı markalar bile sorun çıkarabiliyor diye biliyorum. Sistem güzel fakat, oyun için topluyorsanız; işlemci i3 4130 alıp geri kalan bütçeyi ekran kartına ayırmanız daha iyi olacaktır.

Merhaba hocam,
Ben grafik bağımlısı biri değilim ve yüksek grafik seven biride değilim. 2.5 sene beni idare edecek bir sistem yaptım. COD BF gibi oyunlar oynamıyorum ve bu sistem yeterli olacağını düşündüm. Değerli yorumun için teşekkür ederim. Şu sıralar DayZ LoL :)

Merhaba hocam,
Ben grafik bağımlısı biri değilim ve yüksek grafik seven biride değilim. 2.5 sene beni idare edecek bir sistem yaptım. COD BF gibi oyunlar oynamıyorum ve bu sistem yeterli olacağını düşündüm. Değerli yorumun için teşekkür ederim. Şu sıralar DayZ LoL :)
O halde bu sistemi al.(belirttiğin sistem) Gayet güzel.

Malesefki RAM ler biraraya uyum sağlamaz.

RAM Mhz'lerinde sorun var 1600 MHZ olanda 600 MHZ hızında çalışacaktır.(benim bildiğim kadarıyla.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı