Gigabyte 1660 Super RGB Fusion desteği var mı?

Zacsha

Hectopat
Merhabalar, elimde Gigabyte'ın 2 fanlı 1660 Super model ekran kartı var. PC hocasının bir videosunda ekran kartındaki "Gigabyte" yazısını RGB Fusion ile ışıklandırabilirsiniz yazıyor fakat ben RGB Fusion uygulamasına girdiğimde sadece bu sayfa ile karşılaşıyorum. Ekran kartını nasıl ışıklandırabilirim? Teşekkürler.

GIGABYTE yazısını ışıklandırma sadece 3 fanlı modelde var, maalesef mideliniz RGB veya herhangi bir ışıklandırma desteklemiyor ve bulunmuyor.
Peki anladım. Burada B450M S2H çıkıyor yani ben bu anakartı ışıklandırabilir miyim?

Peki anladım. Burada B450M S2H çıkıyor yani ben bu anakartı ışıklandırabilir miyim?
Anakarta takılı olan işlemci fanı ışıklı ise onu, ramler ışıklı ve kontrol edilebilir ise onları ve ekran ksrtı ışıklı olsaydı onu da ışıklandırabilirsiniz.

@FIRE" Anakartın kendi üstünde bir ışık veya led varmış pardon. Kenarda bir çizgi var, o ışıklandırılabilir.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…