Gigabyte 1TB NVMe M.2 SSD 819 TL'ye alınmalı mı?

970 Evo kullanıyorum ben çok memnunum, Gigabyte kötü bir marka değil 1TB'ye göre bayağı iyi fiyatı. Ama ben senin yerinde olsam 512 GB 970Evo alırım bir de 500GB ortalama HDD gereksiz şeyleri HDD'ye atar. M.2'ye sistem ve oyunlarımı kurarım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
970 Evo kullanıyorum ben çok memnunum, Gigabyte kötü bir marka değil 1TB'ye göre bayağı iyi fiyatı. Ama ben senin yerinde olsam 512 GB 970Evo alırım bir de 500GB ortalama HDD gereksiz şeyleri HDD'ye atar. M.2'ye sistem ve oyunlarımı kurarım :)

Hocam zaten her şeyim laptopta amacım SSD li bir sistem kurup HDD'ye hiç girmek istemiyorum. Toplayacağım sistemin içinde zaten 480 GB'lık bir SSD mevcut bunu da yanına ekstradan almak istiyorum. Uygun fiyat yakalamışken.

Hocam zaten herşeyim laptopta amacım ssd li bir sistem kurup hdd ye hiç girmek istemiyorum. Toplayacağım sistemin içinde zaten 480 gblık bir ssd mevcut bunu da yanına ekstradan almak istiyorum. Uygun fiyat yakalamışken.

dediğim gibi alınmayacak bir ürün değil tabiki alınır bir tık daha verimli olacak bir öneri sundum sadece :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı