Kesin bir şey söyleyemem. Ama bu modelde bir problem yok diye biliyorum.Gaming OC olanında o sorunu yaşar mıyım.
Kesin bir şey söyleyemem. Ama bu modelde bir problem yok diye biliyorum.Gaming OC olanında o sorunu yaşar mıyım.
Kesin bir şey söyleyemem. Ama bu modelde bir problem yok diye biliyorum.
1000TL ekstra para ve alacağın performans farkı 0. Sizce buna değer mi? Kalite desen sadece aralarında soğutma performans farkı var. Başka bir farkları yok.MSI daha, iyi MSI al.
Dediğim gibi Ventus 1660 Super kullanıyorum. Yazın oda sıcaklığı 33-34 derece iken 8XMSAA Furmark testinde 76 derece gördüm max. Kasam Rampage Sailor.Ventus çok ısınır mı?
Aslında bence bir ekran kartının sıcaklığının 73 yada daha üstünü görmesi bence çokta iyi değil. Sebebini soracaksanız sebebi şu: İleride yavaş yavaş soğutma performansı kötüleşecek. Benim 10 yaşında bilgisayarım eskiden böyle sorunları yok iken şuan ise yük altında 92 dereceyi aşıyor. Üstelik 4 dakika içerisinde.Dediğim gibi Ventus 1660 Super kullanıyorum. Yazın oda sıcaklığı 33-34 derece iken 8XMSAA Furmark testinde 76 derece gördüm max. Kasam Rampage Sailor.
Şuan havalar biraz serinledi ve %100 yükte max 73 görüyor genelde 68-72 arası.
Şahsen ben bir mousepad'e 1000₺ vermeyi pek mantıklı bulmuyorum. RGBsiz olan 500₺ halı niyetine kullanacaksanız alın derim.Tamam anladım sağ olun. Bir sorum daha olacak bu konudan bağımsız olarak sizce SteelSeries'in yeni çıkarmış olduğu 3 XL 4XL ve 5 XL mousepadler alınır mı Türkiye'de 3 XL olanlar var.
Performans olarak gözle görülür bir fark yok. Aradaki fark marka, soğutma ve RGB farkı.Arkadaşlar, şöyle bir ekran kartlarına baktığım zaman MSI 2070 Super Gaming X Trio 6400TL Gigabyte 2070 Super Windforce 5200 TL bu fiyat farkı neden acaba? Arada uçurum gibi bir performans farkı mı var yoksa sadece marka değeri olarak mı Gigabyte olanı almak istiyorum bütçe açısından ama bu soru çok kafamı kurcalıyor.
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N207SWF3OC-8GD ITOPYA'da.www.itopya.com
MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RTX2070S-GAMING-X-TRIO ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam her ekran kartı aynı sıcaklıkta çalışmıyor. Mesela 1650 Super daha serin çalışıyor nedeni ise onun çıkabildiği max. sıcaklık daha düşük.Aslında bence bir ekran kartının sıcaklığının 73 yada daha üstünü görmesi bence çokta iyi değil. Sebebini soracaksanız sebebi şu: İleride yavaş yavaş soğutma performansı kötüleşecek. Benim 10 yaşında bilgisayarım eskiden böyle sorunları yok iken şuan ise yük altında 92 dereceyi aşıyor. Üstelik 4 dakika içerisinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.