Bu modeli al hem pivot özelliği mevcut.Merhaba. Bu monitörü hem fiyat hem tasarım olarak çok beğendim. Aynı fiyat bandında daha iyisi var mıdır sizce? Yoksa alınır mı?
Bende ilk başta bu monitörü almayı düşünüyordum fakat MSI MAG 244F daha uygun gibi geldi. GS25F2A'nın fazla incelemesi olmaması kafa karıştırıyor.Merhaba. Bu monitörü hem fiyat hem tasarım olarak çok beğendim. Aynı fiyat bandında daha iyisi var mıdır sizce? Yoksa alınır mı?
Bende ilk başta bu monitörü almayı düşünüyordum fakat MSI MAG 244F daha uygun gibi geldi. GS25F2A'nın fazla incelemesi olmaması kafa karıştırıyor.
180Hz den 240Hz geçmek çok gereksiz. Eğer geçmek istiyorsan bence daha yüksek bir Hz geç.Halihazırda 180Hz monitör kullanıyorum ve 240hze ya da 2K monitöre geçmek istiyorum. Ekran kartım RX 9060 XT sizce 2K geçilir mi gözle görülür bir fark olur mu?
Halihazırda 180Hz monitör kullanıyorum ve 240hze ya da 2K monitöre geçmek istiyorum. Ekran kartım RX 9060 XT sizce 2K geçilir mi gözle görülür bir fark olur mu?
2K/240Hz veya 4K/144Hz daha iyi bir geçiş olacaktır. Bu seçimler farkı hissettirir.
Tabii bu kıstasta monitör önemli rol oynuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.