Gigabyte 27" G27QC A alınır mı?

• Konuyu başlatan Leuna
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 7.417
Selamlar arkadaşlar toplanın anlatıyorum;
Kargo 1 günde geldi İstanbulda ikamet ediyorum 1 gün sürdü kargo ve BOLT kargo diye bir firma sanırım UsainBolt 'dan esinlenmişler ^^, Ürün geldi ve inanılmaz resmen kutudan cıkar ve direk kullan gibi aşırı kolay kurulum 1 vidayı sıkıyorsunuz sadece ve el ile sıkılabilen bir vida kurulum olarak 10/10
Korkarak monitörü açtım ölü piksel cıkacak diye cünkü cok uygundu fiyatı , korkarak açtım fakat sorun olmadı cok şükür ölü piksel çıkmadı, monitör gayet kaliteli ghosing gibi bir sorunda yaşamadım. 4800 gibi bir fiyata arkadaşlar kesinlikle kaçırmayın. Dahili hoparlörü var fakat sesi kısık , yeterli mi evet ama müzik icin yeterli seviye de degil konusma icin iyi diyebilirim. Sorusu olan varsa hızlıca cevaplayacagım.

Selamlar arkadaşlar toplanın anlatıyorum;
Kargo 1 günde geldi İstanbulda ikamet ediyorum 1 gün sürdü kargo ve BOLT kargo diye bir firma sanırım UsainBolt 'dan esinlenmişler ^^, Ürün geldi ve inanılmaz resmen kutudan cıkar ve direk kullan gibi aşırı kolay kurulum 1 vidayı sıkıyorsunuz sadece ve el ile sıkılabilen bir vida kurulum olarak 10/10
Korkarak monitörü açtım ölü piksel cıkacak diye cünkü cok uygundu fiyatı , korkarak açtım fakat sorun olmadı cok şükür ölü piksel çıkmadı, monitör gayet kaliteli ghosing gibi bir sorunda yaşamadım. 4800 gibi bir fiyata arkadaşlar kesinlikle kaçırmayın. Dahili hoparlörü var fakat sesi kısık , yeterli mi evet ama müzik icin yeterli seviye de degil konusma icin iyi diyebilirim. Sorusu olan varsa hızlıca cevaplayacagım.

Hayırlı olsun tekrardan hocam. Monitörde her hangi bir ısınma sorunu var mı? Bir de ghosting testini paylaşabilir misiniz size zahmet. VA panellerde maalesef ghosting olayı kaçınılmaz fakat bazı panellerde diğerlerine göre yine az oluyor.

Hayırlı olsun tekrardan hocam. Monitörde her hangi bir ısınma sorunu var mı? Bir de ghosting testini paylaşabilir misiniz size zahmet. VA panellerde maalesef ghosting olayı kaçınılmaz fakat bazı panellerde diğerlerine göre yine az oluyor.
Isınma sorunu yok suan 6 saatir aktif olarak kullanıyorum.
Paylaşmayı bulamadım :/ lakin kendim test ettim. zaten 3 adet monitöre sahibim 1080p 2 monitörümde 144hz , aynı sonucları aldım.

Isınma sorunu yok suan 6 saatir aktif olarak kullanıyorum.

Paylaşmayı bulamadım :/ lakin kendim test ettim. zaten 3 adet monitöre sahibim 1080p 2 monitörümde 144hz , aynı sonucları aldım.

Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim hocam. Yarın mağazalarına gidip yakından incelemeyi düşünüyorum yüksek ihtimal bende alıcam. Hayırlısı olsun bakalım :)

Arkadaşlar ben monitörü 3 gün önce aldım ve çok memnunum. Renkler görüntü her şey çok canlı ve güzel parasının hakkını sonuna ladar veriyor İtopya'dan 4800'e aldım iyi ki kaçırmadım. 7-8 BİM'lik monitörleri aratmıyor güncel tüm teknolojiler de var içinde. Sonuna kadar tavsiye ediyorum.

bende bu monitörü aldım ama siyah renklerde karelenmeler mevcut aşırı derecede rahatsız edici ölü piksel vs yok dp portu söküp hdmi ile bağlayınca siyah karelenmeler azaldı sidede durrum aynı mı ?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-11-18 at 21.12.44.jpeg
    WhatsApp Image 2022-11-18 at 21.12.44.jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 207

Technopat Haberler

Geri
Yukarı