Gigabyte 3060 Ti eagle OC alınır mı?

Alpex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 3060 Ti ayarında ekran kartı lazım. İtopya'da Gigabyte modelini buldum 11500TL'ye. Sizce bu fiyata alınır mı? Yoksa daha uyguna bulunur mu? Bir de bu eagle modeli ile sıcaklık anlamında olumsuz yorumlar vardı. Bazıları da OC versiyonu ile iyileştiğini söylüyor. Siz ne diyorsunuz aranızda bu karta sahip olan var mı? Teşekkürler.

İki farklı modeli var bende bu eagle'ın. İkisini de miningde kullanıyorum ve evet palit, galax veya ventus gibi modellere göre biraz daha sıcak çalışıyor.
1651747215979.png

1651747229131.png

1651747245375.png

Nvidia yazan palit. Diğerlerinin isimleri yazıyor zaten. % olarak verilen değer fan hızı. Kartların hepsi aynı odada.

Merhaba 3060 Ti ayarında ekran kartı lazım. İtopya'da Gigabyte modelini buldum 11500TL'ye. Sizce bu fiyata alınır mı? Yoksa daha uyguna bulunur mu? Bir de bu eagle modeli ile sıcaklık anlamında olumsuz yorumlar vardı. Bazıları da OC versiyonu ile iyileştiğini söylüyor. Siz ne diyorsunuz aranızda bu karta sahip olan var mı? Teşekkürler.

Hocam konu ile alakasız ama imzanızdaki 1660 Ti'yi satacaksanız talip olabilirim.

İki farklı modeli var bende bu Eagle'ın. İkisini de miningde kullanıyorum ve evet Palit, Galax veya Ventus gibi modellere göre biraz daha sıcak çalışıyor.
Eki Görüntüle 1378689
Eki Görüntüle 1378690
Eki Görüntüle 1378691
NVIDIA yazan Palit. Diğerlerinin isimleri yazıyor zaten. % olarak verilen değer fan hızı. Kartların hepsi aynı odada.

Teşekkürler hocam. Bu sıcaklık farkı sorun olmaz herhalde? Oyunlarda test edebildiysen aralarında kaç derece fark vardır yaklaşık?
Hocam konu ile alakasız ama imzanızdaki 1660 Ti'yi satacaksanız talip olabilirim.

Maalesef hocam 3060 Ti'ı arkadaş için bakıyorum. :)

Teşekkürler hocam. Bu sıcaklık farkı sorun olmaz herhalde? Oyunlarda test edebildiysen aralarında kaç derece fark vardır yaklaşık?
Oyunlarda test etme imkanım olmadı ama dediğiniz gibi bu sıcaklık farkı endişe edilebilecek bir fark değil. Fan hızı farkı sıkıntı sadece. Bu sistemlerin hepsinde otofan açık, 55 derecede tutmaya çalışıyor kartları. Gördüğünüz gibi gigabyte'lar %100 olmalarına rağmen 55'te tutamıyorlar. Siz oyun oynarken de yüksek devirde bir fan duyacaksınız muhtemelen. Bu çok sıkıntı olmayacaksa ve en ucuz model buysa alınmalı tabii.

Oyunlarda test etme imkanım olmadı ama dediğiniz gibi bu sıcaklık farkı endişe edilebilecek bir fark değil. Fan hızı farkı sıkıntı sadece. Bu sistemlerin hepsinde otofan açık, 55 derecede tutmaya çalışıyor kartları. Gördüğünüz gibi Gigabyte'lar %100 olmalarına rağmen 55'te tutamıyorlar. Siz oyun oynarken de yüksek devirde bir fan duyacaksınız muhtemelen. Bu çok sıkıntı olmayacaksa ve en ucuz model buysa alınmalı tabii.

Anladım hocam teşekkür ederim. Aynen en ucuz model bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı