Gigabyte 750W P750GM + Gold PSU alınır mı?

Bunlara yönelmeni öneririm.
@Serce

Seasonic focus almak düşündüm. Fiyat çok yüksek geldi. Corsair vazgeçtim. Seasonic veya Thermaltake alacağım.
Thermaltake veya Seasonic Focus alacağım. Seasonic Focus 10 yıl garantisi var. Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar xeon 2699v4 işlemci ve Rtx 3080 veya Rtx 3090 ekran kartı kullanacağım. işlemci 145w , Ekran kartı 320w tüketmekte. Bu durumda 750w güç kaynağı ihtiyacımı karşılar mı? Toplam : 465W tüketim geriye kalan 285w boşta sayılır. Yoksa 850w güç kaynaklarına yönelmeme gerek var mı?

Son düzenleme:
@Serce PowerBoost 1200W, XPG Core Reactor veya GF1 tercih edebilrisiniz. 3090 ekran kartı için 1200W daha iyi olur bence.

Arkadaşlar rahatsız ediyorum. Fiyat olarak uygun olan ürün THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI buldum. 3080 rtx almaya karar verdik. Ekran kartı 8-11 bin tl arasında. 3080 en düşük tavsiye edilen güç kaynağı 750w. Yılbaşından dolayımı ne güç kaynağında fiyatlar yükselmiş. Son bir tavsiyenizi istiyorum. 10-15 gün sonrada alabilirim. Pc malzemeleri yavaş toparlıyorum.
1194 tl fiyatı

@Serce rica ediyorum, yeni konu açın. Daha çok arkadaş yardımcı olacaktır. Burada konuşmak uygun olmaz.

Bence High Power tercih edin. Piyasada en çok kullanılanlardan bir tanesi sorun yaşarsan yardımcı olabilecek çok insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…