Gigabyte 750W P750GM + Gold PSU alınır mı?

Bunlara yönelmeni öneririm.
@Serce

Silverstone veya Seasonic focus olabilir.
Seasonic focus almak düşündüm. Fiyat çok yüksek geldi. Corsair vazgeçtim. Seasonic veya Thermaltake alacağım.
Bunlara yönelmeni öneririm.
@Serce
Thermaltake veya Seasonic Focus alacağım. Seasonic Focus 10 yıl garantisi var. Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar xeon 2699v4 işlemci ve Rtx 3080 veya Rtx 3090 ekran kartı kullanacağım. işlemci 145w , Ekran kartı 320w tüketmekte. Bu durumda 750w güç kaynağı ihtiyacımı karşılar mı? Toplam : 465W tüketim geriye kalan 285w boşta sayılır. Yoksa 850w güç kaynaklarına yönelmeme gerek var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar rahatsız ediyorum. Fiyat olarak uygun olan ürün THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI buldum. 3080 rtx almaya karar verdik. Ekran kartı 8-11 bin tl arasında. 3080 en düşük tavsiye edilen güç kaynağı 750w. Yılbaşından dolayımı ne güç kaynağında fiyatlar yükselmiş. Son bir tavsiyenizi istiyorum. 10-15 gün sonrada alabilirim. Pc malzemeleri yavaş toparlıyorum.
1194 tl fiyatı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı