Konunun tamamı yanlış bilgiden geçilmiyor.
Şu tier listi ezbere olarak atıp daha 1.5 yıldır güncellenmeyen ve hatalar ile dolu bir liste üzerinden öneri yapmaya çalışıyorsunuz. Üstelik listede var. B tier da bulunuyor.
2-3 yıl önce bitti gitti o konular. O model çoktan revize edildi ki UD750GM o modellerden birisi hiçbir zaman olmadı. P750GM modeli o.
O fiyata alabileceğiniz en iyi model şu an. Düşünmeden alabilirsiniz.
Güç kaynakları konusunda en kaliteli kaynaklardan birisi bu listedir. Bu listede bulamadım PSU'yu ben senin yerinde olsam almaya çekinirdim, bu listede b veya üstü bir yerdeki bütçene uygun PSU'lara bakmanı öneririm.![]()
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.cultists.network
Şu tier listi ezbere olarak atıp daha 1.5 yıldır güncellenmeyen ve hatalar ile dolu bir liste üzerinden öneri yapmaya çalışıyorsunuz. Üstelik listede var. B tier da bulunuyor.
Gigabyte PSU'ların patladığı ve sorunlu oldukları konusunda bir duyum var. Gigabyte bu konuda iyi değil gibi gözüküyor başka markalara bakmanızı öneririm. Bütçeniz nedir ona göre öneri yapalım.
2-3 yıl önce bitti gitti o konular. O model çoktan revize edildi ki UD750GM o modellerden birisi hiçbir zaman olmadı. P750GM modeli o.
Alınır mı? Bana gayet ucuz geldi özelliklerine göre, kalite olarak ne derece iyi bilmiyorum.
Bir de MSI B650 Gaming Plus ile uyumlu olur mu, girisler yeterli olur mu?
O fiyata alabileceğiniz en iyi model şu an. Düşünmeden alabilirsiniz.