Gigabyte 750W UD750GM alınır mı?

Konunun tamamı yanlış bilgiden geçilmiyor.

Güç kaynakları konusunda en kaliteli kaynaklardan birisi bu listedir. Bu listede bulamadım PSU'yu ben senin yerinde olsam almaya çekinirdim, bu listede b veya üstü bir yerdeki bütçene uygun PSU'lara bakmanı öneririm.

Şu tier listi ezbere olarak atıp daha 1.5 yıldır güncellenmeyen ve hatalar ile dolu bir liste üzerinden öneri yapmaya çalışıyorsunuz. Üstelik listede var. B tier da bulunuyor.

Gigabyte PSU'ların patladığı ve sorunlu oldukları konusunda bir duyum var. Gigabyte bu konuda iyi değil gibi gözüküyor başka markalara bakmanızı öneririm. Bütçeniz nedir ona göre öneri yapalım.

2-3 yıl önce bitti gitti o konular. O model çoktan revize edildi ki UD750GM o modellerden birisi hiçbir zaman olmadı. P750GM modeli o.

Alınır mı? Bana gayet ucuz geldi özelliklerine göre, kalite olarak ne derece iyi bilmiyorum.

Bir de MSI B650 Gaming Plus ile uyumlu olur mu, girisler yeterli olur mu?

O fiyata alabileceğiniz en iyi model şu an. Düşünmeden alabilirsiniz.

Güç kaynakları konusunda en kaliteli kaynaklardan birisi bu listedir. Bu listede bulamadım PSU'yu ben senin yerinde olsam almaya çekinirdim, bu listede b veya üstü bir yerdeki bütçene uygun PSU'lara bakmanı öneririm.

Hocam bu sayfaya baktım ama cok fazla anlayamadım model isimlerini.

Gigabyte PSU'ların patladığı ve sorunlu oldukları konusunda bir duyum var. Gigabyte bu konuda iyi değil gibi gözüküyor başka markalara bakmanızı öneririm. Bütçeniz nedir ona göre öneri yapalım.

Evet ben de duydum p modellerinde oluyor diyorlardı ama belli de olmuyor.

ATX 3.0 destekli.

Bu markayla daha once cok fazla duymadım, nasıldır?
Benim 3-3.5 civari bütçem var, önerebileceğiniz PSU'lar var mı?

Konunun tamamı yanlış bilgiden geçilmiyor.

Şu tier listi ezbere olarak atıp daha 1.5 yıldır güncellenmeyen ve hatalar ile dolu bir liste üzerinden öneri yapmaya çalışıyorsunuz. Üstelik listede var. B tier da bulunuyor.

2-3 yıl önce bitti gitti o konular. O model çoktan revize edildi ki UD750GM o modellerden birisi hiçbir zaman olmadı. P750GM modeli o.

O fiyata alabileceğiniz en iyi model şu an. Düşünmeden alabilirsiniz.

Herhangi bir sorun yaşar mıyım sizce UD750GM'den, bir de anakart bağlantılarında sorun yasar mıyım, pinleri yeterli midir?

İyi duruyor.

Bu konuda birisi sorun olduğundan bahsetmiş.

Kafam iyice karışmaya başladı hangisi almalıyım?

Ekran kartınız ve işlemciniz nedir? Uyumu ona göre anlarız.

7500F - RTX4070 Super.

High Power'a baktım iyi duruyor, yorumları tavsiye ediliyor genelde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu sayfaya baktım ama cok fazla anlayamadım model isimlerini.

Evet ben de duydum p modellerinde oluyor diyorlardı ama belli de olmuyor.

Bu markayla daha once cok fazla duymadım nasıldır?

Benim 3-3.5 civari bütçem var önerebileceğiniz PSU'lar var mı?

Herhangi bir sorun yaşar mıyım sizce UD750GM'den bir de anakart bağlantılarında sorun yasar mıyım pinleri yeterli midir?

Kafam iyice karışmaya başladı hangisi almalıyım.

7500F RTX4070 Super.

High Power'a baktım iyi duruyor yorumları tavsiye ediliyor genelde.

Gigabyte alın hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı