Gigabyte A16 alınır mı?

Bütçe
30 - 40 bin
Fiyat 33 bin olarak düşünün genel olarak mühendislik programları (autocad vb) çalıştırıcam biraz da oyun oynatırsa güzel olur. Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum.

Düşük watt değeri ve kötü kasa (ısınma sorununa neden oluyor). https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,394953484.html bunu öneririm daha sorunsuz laptoptur.
Özellikle olarak daha düşük kalmıyor mu hem ram hem ssd hem de İşlemci olarak?

4050 için pahalı fiyat cihazda ne çalıştırmayı düşünüyorsun?
Çok bilgin yok ama dediğim gibi 33 bin olarak düşünün fiyatı.

Fiyat 33 bin olarak düşünün genel olarak mühendislik programları (autocad vb) çalıştırıcam biraz da oyun oynatırsa güzel olur. Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum.

Özellikle olarak daha düşük kalmıyor mu hem ram hem ssd hem de İşlemci olarak?

Çok bilgin yok ama dediğim gibi 33 bin olarak düşünün fiyatı.
Ram ve SSD takviyesi ile çok rahat işinizi görür. İşlemci olarak geride fakat watt değeri daha yüksek oyunlarda daha iyi performans alırsınız. Isınma sorunu vs. yaşamazsınız bu laptopta.

Ram ve SSD takviyesi ile çok rahat işinizi görür. İşlemci olarak geride fakat watt değeri daha yüksek oyunlarda daha iyi performans alırsınız. Isınma sorunu vs. yaşamazsınız bu laptopta.
O şekilde bütçemin üzerine çıkıyor ve oyunlar için de çok yüksek bir performans beklentin yok oynarsın yeterli benim için. Isınma problemi aşırı mı olur acaba sorun yaratır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı