Gigabyte B450 almayın.B450'de diğer üreticilere bakın.Sıcaklık değerleri çok yüksek Gigabyte B450'nin.Bütçe varsa Msi B450 Tomahawk Max öneriyorum.Sıcaklık değerleri B450 serisi için diğer üreticilere göre düşük seviyelerde.
Gigabyte B450 almayın. B450'de diğer üreticilere bakın. Sıcaklık değerleri çok yüksek Gigabyte B450'nin. Bütçe varsa MSI B450 Tomahawk Max öneriyorum. Sıcaklık değerleri B450 serisi için diğer üreticilere göre düşük seviyelerde.
Ben Ryzen 2600 ile kullanıyorum hiçbir stabilite sıkıntısı yaşatmadı sıcaklık sorunu da yok + olarak mosfet soğutucusu var iyi bir anakart fiyatına göre.
Gametech kasa almamalısın hava akışı yok. Everest monitör alma onda da ne sorun yaşarsın kimse bilemez. Armor serisi ısınıyor diye biliyorum. Alacağın PSU almayı düşündüğün kasaya bakarsak Hadron falan olacak uzak dur onlardan FSP, High Power falan al.
Gametech kasa almamalısın hava akışı yok. Everest monitör alma onda da ne sorun yaşarsın kimse bilemez. Armor serisi ısınıyor diye biliyorum. Alacağın PSU almayı düşündüğün kasaya bakarsak Hadron falan olacak uzak dur onlardan FSP, High Power falan al.