Çözüldü Gigabyte A520M-H sistem RX 6650 XT ekran kartını görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

doge3444

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
AMD RX 6650 XT
Anakart
GIGABYTE A520M H
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Oyun oynarken çok az şiddetli bir şekilde masaya vurdum. Aniden görüntü gitti ve dıt diye bir ses geldi. Ekran kartında temassızlık olduğunu düşünerek kasayı açtık ancak pek bir sorun göremedik (kablo çıkması vb). Şu an bilgisayar sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ancak ekran kartını görmüyor ve 60Hz'de sabitli. Görmediği için çok kasıyor (ekran kartının takıldığını gösteriyor ancak aygıt yöneticisinde uyarı işareti var). Bu durumda ne yapmalıyım?

Ekran kartı: AMD Radeon RX 6650 XT.
Monitör: Game Booster 165Hz monitör.
İşlemci: Ryzen 5 5500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını farklı bir bilgisayarda dene. Muhtemelen PCB'ye ya da PCI Express slotuna zarar gelmiştir.

Kasanın içini açtım. Ekran kartını ittirdim ve yerine otutturdum. Driver'ını indirdim düzeldi. İleride sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kasanın içini açtım. Ekran kartını ittirdim ve yerine otutturdum. Driver'ını indirdim düzeldi. İleride sorun yaratır mı?
Kasayı güçten çek. Kabloları vs çıkar psu düğmesini kapat. Ekran kartını düzgünce çıkar. Sonra geri oturt. Sonra kasaya vidala. Sonra ekran kartı güç kablosunu tak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı