- RAM
- 16 gb 3200 mhz
- İşlemci
- ryzen 5 5600x
Gigabyte A520M-K anakartım var, Ryzen 5 5600 işlemcim var. Bazı videolarda BIOS Update yapılması için eski bir işlemci takman gerektiğini söylüyor. Böyle bir şeye gerek var mı yoksa direkt yapabilir miyim?
Hocam BIOS ve Boot tuşları nedir bu anakartta?Gigabyte A520M-K anakartım var, Ryzen 5 5600 işlemcim var. Bazı videolarda BIOS Update yapılması için eski bir işlemci takman gerektiğini söylüyor. Böyle bir şeye gerek var mı yoksa direkt yapabilir miyim?
Hocam ben Gigabyte A520M k V2 1.0 anakartı almayı düşünüyorum güncelleme icin eski işlemci demişsiniz ya bende Athlon 3000G var ve ben bu anakarti bu işlemci ile kullanacaktım. Simdi bu durumda benim bu anakarti güncellememe gerek yok değil mi?
Hocam BIOS ve boot tuşları nedir bu anakartta?
Gerek yok eski işlemciye direkt güncelle sorun olmaz. F4 sürümlerinden önceysen Secure Boot açmayı deneme. Güncelle sonra aç.
F2 BIOS, F12 boot.
Tamamdir çok teşekkür ederim![]()
Dur. En son sürüme sakın güncelleme.
Yok daha anakart elime ulaşmadı sipariş verdim bugün.
Tamam F6D sürümüne güncelle BIOS'u yeni sürümde dmi silinmesi sorunu yaşadım ve Windows'u aktifleştiremiyorum haberin olsun. CSM'i kesinlikle kapatıp Secure Boot açmaya kalkm eğer anakart eski BIOS ile kutudan çıkarken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.