Gigabyte AB350 Gaming vs. MSI B350 Gaming Plus

kusura bakmayın foruma yeni üye oldum o yüzden nasıl başlık açılacağını bilmediğimden buraya yazıyorum, Yeni laptop alacağım ve Oynayacağım oyunlar PES veya FİFA olur bunun içinde önerebileceğiniz laptop varmı? bütçem; 2bin-2900 arası. yardımcı olur musunuz?

Gigabyte GA-AB350 Gaming 3 anakart B350 Ryzen anakartlar arasında en iyisi olarak bilinir. Dual BIOS özelliği sayesinde BIOS çöktüğünde diğeri devreye giriyor ve rahatça kullanabilirsin. Ayrıca RGB için girişler bile var ve M.2 SSD yuvası bile var. Arayüzü ise gayet kullanışlıdır. Bu anakartı çok sayıda Ryzen sistemlerde önerdim alanların hepsi memnun kaldı.

Benim bahsettiğim GA-AB350 Gaming modeli 3 değil ama arasında çok fark yoktur diye düşünüyorum ben de Gigabyte düşünüyordum özellikle çift Bios özelliği dikkatimi çekti sanırım onu alacağım. Bu arada anakartın uyumlu ram listesindeki ramler çok sınırlı acaba liste dışında bir ram alsam Mhz konusunda veya sistem stabilitesi konusunda sıkıntı çıkarır mı?

GA-AB350 Gaming 3 kullanıyorum. Güzel bir anakart. Tavsiye ederim. Memnunum.
Bu anakart için kaç mhz ram kullanıyorsunuz? Ben ryzen 5 2600 alacağım 8 gb 3000 mhz ram düşünüyorum ama sayfasında 3000 ve 3200 e oc ile yükseltilebileceği yazıyor. 3000 mhz ram ve 2600 alırsam sıkıntı yaşar mıyım?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı