Gigabyte anakart için RGB kontrol programı önerisi

Makaleler
7

Yukarıdaki konuda da yazdığım gibi artık pes ettim. RGB Fusion 2.0'da istediğim efektler yok ve üstüne G.Skill RAM'lerimi senkronize edemiyorum.

Ben de bu yüzden Gigabyte anakartım ile uyumlu başka bir RGB kontrol uygulaması arıyorum. Gigabyte anakartta çalışacak başka uygulama var mı? Fikirlerinize ve önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yukarıdaki konuda da yazdığım gibi artık pes ettim. RGB Fusion 2.0'da istediğim efektler yok ve üstüne G.Skill RAM'lerimi senkronize edemiyorum.

Ben de bu yüzden Gigabyte anakartım ile uyumlu başka bir RGB kontrol uygulaması arıyorum. Gigabyte anakartta çalışacak başka uygulama var mı? Fikirlerinize ve önerilerinize açığım.
Ne yazik ki hocam onun için anakarti degismen lazim diye biliyorum

@Sylveon Ahahahaha :) Sizden bunu duymak mutlu etti desem 🤣

Haksız değilsiniz tabii ama yanlışınız var. Işığı seviyorum ama akvaryuma çevirmeyi değil. Modlama yaptığım kasa eski olduğundan dolayı şerit LED döşemekten başka çare yoktu, yani biraz akvaryum olmuş olabilir. Ama yeni bir bilgisayarda parçaların kendi sade ışığını ve estetiğini tercih ediyorum. Sırf estetik için 2.5 haftalık kasa modlama yapmış birisi için böyle bir konu normal değil mi? :)

Şaka bir yana RAM'ler ile anakartın ışıklarını senkronize edemiyorum ve rahatsız ediyor bu beni. Herhangi 3. bir parti uygulama olsa da işimi görür ancak bir türlü beceremedim. Sizin bir fikriniz yok mu acaba? @Sylveon

Şaka bir yana RAM'ler ile anakartın ışıklarını senkronize edemiyorum ve rahatsız ediyor bu beni. Herhangi 3. bir parti uygulama olsa da işimi görür ancak bir türlü beceremedim. Sizin bir fikriniz yok mu acaba? @Sylveon
Razer Chroma Sync ile sanırım farklı parçalar uyumlu çalışabiliyor.

O zaman araştırayım biraz. Doğrudan indirip kurmak istemiyorum çünkü diğer RGB yazılımlarıyla çakışıp ışıkların sapıtmasına neden oluyorlar. Programları tek tek kalıntılarıyla silip tekrar kurmam ve ayar yapmam da uzun sürüyor.

Hala başka fikri olan varsa bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı