Gigabyte anakart Secure Boot aktif ettikten sonra açılmıyor

mahmut223344

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Dün Secure Boot aktif ederken anakart BIOS'una girdim orada bir hata yaptım ve bilgisayar çöktü. Açılıyordu 5 saniyede bir kapanıyor tekrar tekrar. Bugün bu sorunumu bilgisayarcı da çözdüm. Yine bir cesaretle tekrar girdim ve CSM Support'tan Secure Boot'u aktif edip çıkacaktım şu an BIOS'ta CSM Support ibaresi yok tıklayabileceğim herhangi bir yer yok haliyle aşağıda Secure Boot'ta yok. Bu arada Secure Boot'a girdiğimde disabled olarak gözüküyordu çökmeden önce bilgisayar ama ben onu enabled yapamadım orası kilitli gibiydi. Bunları Valorant 9003 hatası aldığım için yapıyorum. Sistemim i5 devamını bilmiyorum anakart Gigabyte H110 vesaire 16 RAM var AMD 480 ekran kartı var Windows 10 daydım böyle bir sorun yoktu yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Boot Configuration" kısmında "Operation System Select > Manual" yaparsanız CSM'yi aktif edebilirsiniz. Bu durumda "Boot Mode Select" kısmı UEFI olmalı. Bu şekilde ayarladığınızda "Security Boot Mode" seçeneği aktif olur.

Sizin durumunuzda "Windows 8/10 Features > Other OS" olarak deneyin.

Son düzenleme:
"Boot Configuration" kısmında "Operation System Select > Manual" yaparsanız CSM'yi aktif edebilirsiniz. Bu durumda "Boot Mode Select" kısmı UEFI olmalı. Bu şekilde ayarladığınızda "Security Boot Mode" seçeneği aktif olur.

Sizin durumunuzda "Windows 8/10 Features > Other OS" olarak deneyin.
Merhaba boot configuration kısmında sadece bootup Numlock state “on” mevcut bios sekmesinden bahsediyorsunuz değil mi?

Merhaba boot configuration kısmında sadece bootup Numlock state “on” mevcut bios sekmesinden bahsediyorsunuz değil mi?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    195 KB · Görüntüleme: 61
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı