Gigabyte anakart ve ekran kartı alınır mı?

berankb

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topluyorum şu anki parçalar böyle:
  • R5 5600.
  • Gigabyte B550 Gaming X V2.
  • Gigabyte RX 6700 XT.
  • Corsair Vengeance 2x8GB 3200 MHz RAM.
  • Kingston 1TB skc3000s NVMe.
  • 550W bronz b tier Corsair PSU.
Gigabyte anakart hakkında emin değilim birçok yabancı kaynak BIOS'u hakkında kötü şeyler söylüyor. Eğer bu anakart kaliteli değilse B550M Aorus Elite v2'ye ya da başka bir MSI kartını seçmeyi düşünüyorum öneri verirseniz sevinirim.
Ayrıca Gigabyte'ın NVIDIA kartlarıyla birkaç problem olmuş AMD kartları nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte iyidir. Mesela, B450M S2H anakartı bayağı popüler bir modeldir çünkü fiyat performans olarak iyi bir modeldi. Giriş seviyesi almadığın sürece çoğu markada olduğu gibi ürün kaynaklı sorun yaşaman pek mümkün olmuyor. Buna karşın güncel giriş seviyeleri de yeterli donanıma sahip. Bu yüzden B450M S2H'den örnek verdim. Tercih ettiğin anakart sağlam ancak ekran kartı Gigabyte'ın hangi modelidir?

Gigabyte iyidir. Mesela, B450M S2H anakartı bayağı popüler bir modeldir çünkü fiyat performans olarak iyi bir modeldi. Giriş seviyesi almadığın sürece çoğu markada olduğu gibi ürün kaynaklı sorun yaşaman pek mümkün olmuyor. Buna karşın güncel giriş seviyeleri de yeterli donanıma sahip. Bu yüzden B450M S2H'den örnek verdim. Tercih ettiğin anakart sağlam ancak ekran kartı Gigabyte'ın hangi modelidir?
Ekran kartı Gigabyte Eagle RX 6700 XT 12GB modeli.

Yeni bir sistem topluyorum şu anki parçalar böyle:
  • R5 5600.
  • Gigabyte B550 Gaming X V2.
  • Gigabyte RX 6700 XT.
  • Corsair Vengeance 2x8GB 3200 MHz RAM.
  • Kingston 1TB skc3000s NVMe.
  • 550W bronz b tier Corsair PSU.
Gigabyte anakart hakkında emin değilim birçok yabancı kaynak BIOS'u hakkında kötü şeyler söylüyor. Eğer bu anakart kaliteli değilse B550M Aorus Elite v2'ye ya da başka bir MSI kartını seçmeyi düşünüyorum öneri verirseniz sevinirim.
Ayrıca Gigabyte'ın NVIDIA kartlarıyla birkaç problem olmuş AMD kartları nasıl?

Gigabyte anakart iyidir. Aorus ekran kartı çok iyidir. Aorus olmayan ekran kartı idare eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı