Gigabyte Anakartın Rezalet Yazılım Desteği

192269

Megapat
Makaleler
1
Satın alırken bu kadar rezalet yazılım desteği olan bir anakart üreticisi beklemiyordum, internette genelde ucuz iyi anakartları var deniliyor bunda sorun yok ancak yazılım destekleri rezalet. APP Center diye bir uygulamaları var, tasarımı da rezalet çalışması da rezalet. Update tuşuna bastığımda sadece güncellemeleri kontrol etmiyor aynı zamanda bir ton diğer şeyleri yükletmek istiyor her seferinde elle onların tikini kaldırıp indirmemesini sağlamanız gerekiyor. Windows 11 kullandığım halde TPM 2.0 fix for Windows 7 64 bit diye bir şey yükletmeye çalışıyor onu da her seferinde reddediyorum, APP Center'dan fan hızlarını vs. kontrol edebilmek için System Information Viewer'ı indirmeyi denedim her seferinde hata verdi, bu sefer programı gittim GIGABYTE'ın kendi sitesinden indirdim ama oradaki System Information Viewer programı bir buçuk yıl öncesine ait görünüyor, onu yükledikten sonra APP Center'dan yeni sürümüne güncelleyeyim dedim sürekli Update failed hatası veriyor, aldığıma bin pişman eden anakart üreticisidir, bundan sonra da elimi sürmem. Şuan System Information Viewer'ın çok eski bir sürümünü kullanmak zorunda kalıyorum, az önce programı açtım sistem fanlarının hızını LPM olarak gösteriyor ancak onların RPM olması gerek çünkü benim sistemim sıvı soğutma değil.

Ekleme: Sanırım LPM sadece sıvı soğutmayla alakalı bir şey değilmiş, o konuda ben bilgisiz kalmışım ancak onun dışındaki konularda fikrim aynı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı