Gigabyte Z270 Aorus Gaming 5 yazılımları nasıl?

Mehmet Yüksel

Hectopat
Daha fazla  
Gigabyte Z270 Aorus Gaming 5 almayı düşünüyorum. Şu anda i7 7700K işlemcim var, anakartım MSI B150 Gaming M3. MSI'da şu anda kullandığım yazılımlar hoşuma gidiyor, sanırım Gigabyte'da da buna benzer bazı yazılımlar varmış. Bazı forumlarda okuduğum kadarıyla Gigabyte'ın yazılımları düzgün çalışmıyormuş. Bazıları hiç kullanamadıklarını söylüyor benim için de yazılımlar biraz önemli olduğu için kullanan arkadaşların yorumlarını da alayim dedim. Emsallerine göre daha dolu bir kart olduğu için bu kartı seçtim arkadaşlar, iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.

Gigabyte Z270 Aorus Gaming 5 almayı düşünüyorum. Şu anda i7 7700K işlemcim var, anakartım MSI B150 Gaming M3. MSI'da şu anda kullandığım yazılımlar hoşuma gidiyor, sanırım Gigabyte'da da buna benzer bazı yazılımlar varmış. Bazı forumlarda okuduğum kadarıyla Gigabyte'ın yazılımları düzgün çalışmıyormuş. Bazıları hiç kullanamadıklarını söylüyor benim için de yazılımlar biraz önemli olduğu için kullanan arkadaşların yorumlarını da alayim dedim. Emsallerine göre daha dolu bir kart olduğu için bu kartı seçtim arkadaşlar, iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.
Bende Gigabyte AB350M Gaming 3 Anakart var. Programlarda MSI'ın gölgesinde kalıyor bana göre. Gigabyte App Center'ın bazı uygulamaları iyi olsa da eksiklikleri var. Sürücü güncellemeleri vs. eksik bence. Mesela anakartımın sitesinde daha iyi bir bios güncellemesi varken eski bios güncellemesi gözüküyor. Bu sorunları çözmeleri gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı