İyi Sosyaller.
Laptop modeli: Gigabyte Aorus 15 YE5-54DEB34SH.
Ekranımın sol alt kısmı kırıldığı için panel değiştirmem gerekiyor. Panelin koduna baktığımda CMN1540 yazıyor maalesef Türkiye'de satışı yok. QHD 165Hz IPS panele sahip. Hangi paneller uyumlu olur yazabilirseniz veya link atabilirseniz çok sevinirim.
Ayrıca pin sayısı uyumlu. Şöyle iki panel buldum. Bunlar uyumlu olur mu? Farklarını anlamadım. Biri çok daha pahalı eğer uyumluysa farkın sebebini izah edebilir misiniz?
1-
www.n11.com
2-
www.n11.com
Teşekkür ederim.
Laptop modeli: Gigabyte Aorus 15 YE5-54DEB34SH.
Ekranımın sol alt kısmı kırıldığı için panel değiştirmem gerekiyor. Panelin koduna baktığımda CMN1540 yazıyor maalesef Türkiye'de satışı yok. QHD 165Hz IPS panele sahip. Hangi paneller uyumlu olur yazabilirseniz veya link atabilirseniz çok sevinirim.
Ayrıca pin sayısı uyumlu. Şöyle iki panel buldum. Bunlar uyumlu olur mu? Farklarını anlamadım. Biri çok daha pahalı eğer uyumluysa farkın sebebini izah edebilir misiniz?
1-

NE156QHM-NY2 V8.0 15.6" 40Pin QHD (2560x1440) IPS 165Hz SLİM LED Fiyatları ve Özellikleri
NE156QHM-NY2 V8.0 15.6
2-

Bilgisayar Ekran Yedek Parçaları - n11
Bilgisayar Ekran ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bilgisayar Ekran çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Teşekkür ederim.