Gigabyte Aorus 15 YE5-54DEB34SH panel değişimi

uaardil

Decapat
Daha fazla  
İyi Sosyaller.
Laptop modeli: Gigabyte Aorus 15 YE5-54DEB34SH.

Ekranımın sol alt kısmı kırıldığı için panel değiştirmem gerekiyor. Panelin koduna baktığımda CMN1540 yazıyor maalesef Türkiye'de satışı yok. QHD 165Hz IPS panele sahip. Hangi paneller uyumlu olur yazabilirseniz veya link atabilirseniz çok sevinirim.

Ayrıca pin sayısı uyumlu. Şöyle iki panel buldum. Bunlar uyumlu olur mu? Farklarını anlamadım. Biri çok daha pahalı eğer uyumluysa farkın sebebini izah edebilir misiniz?

1-

2-

Teşekkür ederim.

Çalıştığım yerden bilgim kadarıyla bu panelin birçok farklı çeşidi var yedekparça satın aldığım yerden kodu girdim 5-6 farklı panel çıktı tek önerim yetkili servise fiyat sorun yetkili servis 5-6k derse düşünmeden yaptırın en azından yetkili servis kapsamında orijinal ürün kullanılmış olur.

Çalıştığım yerden bilgim kadarıyla bu panelin birçok farklı çeşidi var yedekparça satın aldığım yerden kodu girdim 5-6 farklı panel çıktı tek önerim yetkili servise fiyat sorun yetkili servis 5-6k derse düşünmeden yaptırın en azından yetkili servis kapsamında orijinal ürün kullanılmış olur.
cevabınız için teşekkür ediyorum. Rica etsem yedek parça aldığınız yeri veya çıkan panellerin ismini/linkini paylaşabilir misiniz? B planı olarak dursun servis yüksek fiyat çıkarabilir.

ayrıca ikinci el 2.500tlye satan bir yer var konuya linkini ekledim. Dediğiniz gibi birkaç farklı panel uyumlu anladığım kadarıyla. Aynı yer başka bir panel satıyor kodunun sadece son kısmı farklı fakat fiyatta dağlar kadar fark var. Aynı özelliklere sahip bu paneller aradındaki fiyat farkının sebebini biliyor musunuz? Hiç anlamadığım için soruyorum :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı