Gigabyte Aorus 15P KC alınır mı?

Bütçe
17000

Evet o model hocam. İlk o zaman Control Center'den güncelleme yapayım. Gerek olursa sizin verdiğiniz adresten indirip tekrar kurayım. Kaldırma işlemi nasıl oluyor acaba?
İlk bu bölümden yapıyorum hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-07-25 230749.png
    152,6 KB · Görüntüleme: 81
Evet o model hocam. İlk o zaman Control Center'den güncelleme yapayım. Gerek olursa sizin verdiğiniz adresten indirip tekrar kurayım. Kaldırma işlemi nasıl oluyor acaba?
İlk bu bölümden yapıyorum hocam.
Aynen hocam oradan güncelleyin sorun düzelmezse, verdiğim linkten 15P KC modelini seçtikten sonra download kısmında sürücülerin isimleri yazıyor zaten. Denetim masasından kaldırıp o siteden indirip, kurabilirsiniz.

Tamam teşekkürler hocam. Denetim Masası'ndan halledemezsem resimli yardım istersem, bir tane örnek sizden sıkıntı olur mu?

2. SSD yuvasına SSD takmaz isek hiçbir türlü yazdığın ısınma problemi, performans düşüşü, cızırtı problemi yaşanmıyor mu ? Ve anladığım kadarıyla "Aorus 15P XC - Control Center - High Performance profile problems." linkinde yazan arkadaşın sorununda 2. SSD yuvasından bahsetmiyor. Bununla ilgili bir bilgin var mı ?

Merhaba,

Belirttiğiniz ssd güzel bir indirimde gözüküyor. Araştırdığım kadarıyla üründe Realtek RTS5762 kontrolcüsü ve dram bulunuyor. İçinde bulunan kontrolcü hakkında olumlu yorumlar okumadım hocam. O sebeple aynı ürünün bir üst serisi olan sx8200 önerilmiş genelde. Ayrıca belirttiğiniz ürün yükte 70 derecelere kadar çıkıyormuş. Bende alırken bayağı araştırdım hocam. Hatta bu ürün itopya da yine bu fiyat bandında indirimdeydi. Ben pny cs3030 500 gb olan modelini aldım. Üründe PS5012-E12S-32 kontrolcüsü bulunuyor ve LPDDR3 dram mevcut. 3400 okuma, 2400 (2000) yazma hızı elde ediyorum. Tam yükte 40 derece sıcaklığa ulaşıyor. Aynı ürünün 1 Tb lik versiyonunda 3500 okuma 3000 yazma hızı verdiği belirtiliyor ve üründe LPDDR4 dram mevcut. Yine aynı markanın cs3040 serisi 1 tb modelinde 5600 okuma 4300 yazma hızlarına eriştiği belirtiliyor. İncehesap'ta ara ara indirimlere giriyor. Aceleniz yoksa öneririm.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam. Cızırtı problemi deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Bir sorun oluştu mu düz zeminde?

Teşekkür ederim cevap için.
Garanti hakkında bilginiz var mı hocam?
Şuan sizin cihaz garantiden çıkmış mı oluyor?
Hocam sormadım. İnanın bilmiyorum. Bir ssd takmak için cihazı kargoyla servise gönderemem hocam. Garantiden çıkıyor deseler bile kendim yine içini açardım. Bu durum garantiden çıkmasına sebebiyet veriyorsa çok saçma bir durum. Siz garanti konusunu servisinden öğrenecekseniz eğer, bizi de haberdar ederseniz memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…