Gigabyte Aorus 15P KC alınır mı?

Bütçe
17000

Hocam bende almayı düşünüyorum bunu araştırmıştım bayağı. Alırsanız buradan da haber verir misiniz ve SSD takarken garantisi bozuluyor mu?

@T129Atak

İkinci SSD olarak SN750 1TB kullanıyorum. Gayet memnunum. İncelemelerde ve ürün reklamında vaad edilen hızlara test programları ile ulaşabiliyorum. Genel kullanımda da gayet yeterli geliyor.

Laptop kutusundan çıkan termal pedi kullandım. Ne derece işe yarıyor bilmiyorum.

SSD takmak için arka kapağın iki vidası üstünde bulunan siyah bantları deldim.

Yanlış hatırlamıyorsam sürprizbozanın içindeki gibi durum var. Yanlış da hatırlıyor olabilirim, bu dediklerim başka bilgisayarın kitapçıklarına ait olabilir. Aynı zaman diliminde birden fazla bilgisayar kurdum ve bilgisayar kitapçığı okudum. Şuan şehir dışındayım, eve döndüğüm zaman bu durumu doğrulayacağım.

Kutu içinden çıkan Gigabyte'a ait kitapçık veya klavuzlarda arka kapağı açmanın ya da vidaların üstünde bulunan siyah bantları delmenin garanti üzerinde bir etkisi olup olmadığı belirtilmemiş. Kutunun içinden çıkan sanırım Türkiye distribütörüne ait kitapçığın üzerinde ise bu durumun garantiyi bozacağı belirtilmiş. Kitapçıkları açıp okuyabilirsiniz. Ben şuan şehir dışındayım.

Hocam merhaba Control Center’da hata veriyordu. Kaldırıp tekrar yükledim şuan açılmıyor. Bilginiz var mı?
Cevap verecek var mı hocam?

Son düzenleme:
Hocam indirilenler yerinden "nb" ile başlayan dosyayı çalıştırabilir misiniz?
Programı silip tekrar kuracak.

Hocam indirilenler yerinden "nb" ile başlayan dosyayı çalıştırabilir misiniz?
Programı silip tekrar kuracak.
Hocam normalde kaldırdım control centerı sildim. Attığınızı indirdim içine girip kurdum. Control center yüklendi ama bastığımda açılmıyor .

merhaba hocam benim arafığım dert kasa ısınmasıydı yazmışsınız onuda teşekkürler yeni bi bilgisayar almak istiyorum maks 17k bütçem var önerdiğiniz bi oyuncu laptopu var mı?

Kitapçığa şimdi baktım, "garanti etiketinin sökülmesi cihazı garanti dışı bırakır." gibisinden bir ibare var. Şimdi olası anakart yanması veya herhangi bir donanımsal arızada on beş binlik cihaz çöpe mi gidecek?

Arkadaşlar Control centeri kaldırıp. Tekrar yükledim şuan açılmıyor. Biriniz yardımcı olabilir mi? Rica etsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…