10.Nesil İntel + RTX30 (KC-XC-YC) serisinde var o sorun. 11.Nesil İntel (KD-XD-YD) olan sistemlerde hiç denk gelmedim.Yanlisim olabilir ancak 2. SSD slotu kullandığında ses yapıyormuş. 1 TB yetiyorsa hiç takmaya gerek yok bana kalırsa.
10.Nesil İntel + RTX30 (KC-XC-YC) serisinde var o sorun. 11.Nesil İntel (KD-XD-YD) olan sistemlerde hiç denk gelmedim.Yanlisim olabilir ancak 2. SSD slotu kullandığında ses yapıyormuş. 1 TB yetiyorsa hiç takmaya gerek yok bana kalırsa.
Ses yapıyordan kasıt ne tam olarak SSD mi ses yapıyor?
Okuduğumu eksik de hatırlıyor olabilirim10.Nesil İntel + RTX30 (KC-XC-YC) serisinde var o sorun. 11.Nesil İntel (KD-XD-YD) olan sistemlerde hiç denk gelmedim.
Estağfurullah hocam. Ben araştırmasam model adlarını ben de karıştırrım.Cizirdama yapıyormuş, forumda konularda birkaç kere denk geldim. Haver vereyim dedim o yüzden. Ama bazıları 2. SSD slotu bosaltildiginda sorunun da ortadan kalktığını da söylemiş.
Okuduğumu eksik de hatırlıyor olabilirim. Dediğiniz gibi olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.