Gigabyte Aorus 15P KD alınır mı?

Bütçe
15.000
Aklımdaki bütün soruları giderdiniz hocam teşekkür ederim. Uzun ömürlülük ve sağlamlık açısından tercih edilebilir gibi duruyor mux olmaması v25.1'e göre dezavantaj kesinlikle nedense monster yerine tercih edilebilir gibi geliyor yeniden teşekkür ederim.

Alıyo muyuz kadim dostum ?

Alıyo muyuz kadim dostum ?
Hocam şimdilik bütçemi artırmak için borç arayışındayım bulur bulmaz almayı düşünüyorum. Şahsen gayet kaliteli malzeme yapısı ve içeriğiyle çok hoşuma gitti yabancı forumlarda ve incelemelerde de gayet beğenilen bir model merak ettikleriniz var ise sizlerde yeni konu açıp sorabilirsiniz. Forumdaki hocalarımız yardımcı olmaya çalışırlar.

Yaklaşık bir aydır pc bakıyordum. İ7 1180h ve rtx 3060 olmasıydı pc de baktigim. Uygun fiyatli diye Monster bakiyordum ama ya stokta yok ya da ön siparis diye bir aydir bekliyorum. Bu bilgisayari görünce monster tulparla yaklasik ayni fiyata geliyor fazla araştırmadan almaya karar verdim. Çünkü bu süreçte dolar artışı veya indirim adına yapılan fiyat bindirimlerinden bu fiyatı fırsat gördüm. Açıkcası gigabyte iyimidir sorunu varmıdır bilmiyorum ama sipariși verdim yanında da kulaklık hediye getiriyorlar. Artık inşallah güzel sorunsuz kullanırım .

Şimdiden hayırlı olsun hocam bütün yorumlarınızı bekliyorum bende almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…