Gigabyte Aorus 16X 9SG-43trc54sh nasıldır?

Bütçe
0-70.000
Yok kutusunu açmadım etiketi üzerinde zaten kendi gelen kutusundan daha iyi kutuladım gönderdim geriye , elimde nakit varken 45 tl Temiz 2.el aldım birde Win11 orjinal vardı benim aldığımda , iade ettiğim freedos tu

Yok kutusunu açmadım etiketi üzerinde zaten kendi gelen kutusundan daha iyi kutuladım gönderdim geriye , elimde nakit varken 45 tl Temiz 2.el aldım birde Win11 orjinal vardı benim aldığımda , iade ettiğim freedos tu
Supersiniz hocam tesekkurler

Hocam uzun zamandır birçok oyunu oynadım bende, 2K ekran ile genelde ayarlar yüksekte oynuyorum hiç takılma donma ya bu oyunu oynatmıyor hissi yaşamadım, yani size çok teşekkür ederim. Hem ısınama anlamında sorun yaşamıyorum hem de malzeme kalitesi çok yüksek laptopun oyun anlamında da FPS'lerim yüksek kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum bende. 2K ekran zevki hiçbir yerde yok gerçekten. 2K'den sonra 1080'e baktığımda fark zaten bariz var 2K olsun benim olsun.

Leptopda öyle bir ekran varki çok başarılı , keşke dışarıdan ps5 felan bağlansa

Aorus 16x 9SG itopyada stoklara girdi. Ben de 1 adet satın aldım. Bekleyen arkadaş varsa duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…