Gigabyte Aorus 16X 9SG-43trc54sh nasıldır?

Bütçe
0-70.000

Monitör Thunderbolt 4 ya da HDMI ile mi bağlantı sağlıyorsunuz? Çıkış birimine göre GPU değişim gösterebilir. Bence ilk sorun NVIDIA aktif olduğu zaman g ysnc ve Intel grafik kontrol merkezindeki adaptive senkronizasyon çakışıyor. Bu yüzden sorun yaşanabilir. Şimdi sorun yoksa harika. Hangi mod kullanıyorsunuz hocam? Turbo mod aktif ise gereksiz yere fan sesi dinlersiniz. Turbo mod sadece render zamanı performans artışı sağlar. Oyunlarda falan büyük etkisi olmaz. Gaming'ya da normal fan sesi düşük olmalı. Hatta yanılmıyorsam 50-55 C arası 0 dB protokolü vardı. Arada fan açar o kadar. Testlerde normal 40-50 arası değişiyordu. Turbo 52-56 diye hatırlıyorum.

Hocam monitör başka pc ye bağlıydı fakat laptop ve monitör yan yana veya arka arkaya duruyordu çoğunlukla, zor bir ihtimal ama aklıma gelmişken söyleyeyim dedim. Yurda geldiğimden beri hiçbir sıkıntı yok dediğim gibi, sadece ışık sızması bir tık fazla görünüyor ama o da normal bir durum ips panelde.
Fanları turbo modda 60-65 dB civarı eğer yanlış ölçmüyorsam. Turboda hiç kullanmadım testler dışında, zaten tahammül edilebilecek bir fan sesi değil turbo fan. Oyunlarda da bazen turbo moda yakın fan açıyor power veya normal moddayken fakat sıcaklık eco moda alsam da aynı power moda alsam da, ben çok bir fark göremedim açıkçası, o yüzden fan sesi çok rahatsız ettiğinde eco moda alıyorum bazen.
50 C civarında fanları kapatıyor evet

Hocam o şekilde sorun yaşanmaz bağlı olsaydı bir ihtimal. Ne kadar fazla ışık sızması? Çoğu inceleme de çok düşük olduğunu görmüştüm. IPS doğası ne yazık ki bir nebze kaçınılmaz. 60-65? Emin misiniz? Yerli yabancı incelemelerde daha farklıydı dB. Oyunlarda Gaming kullanın ya da AI, en basiti normal de olabilir. İleride kendi fan eğrinizi oluşturursunuz daha rahat olur ç

Benim gördüğüm aşağı yukarı budur hocam sağ alt harici günlük kullanımda belli olmuyor bile. dB ortam sesinden dolayı fazla çıkmış olabilir çok kesin konuşamayacağım vallahi tekrar farklı programlarla da deneyeceğim bakalım

Hocam öncelikle merhaba bu sorunu yaşamanıza bir hayli üzülsemde yalnız olmadığımı fark edince de sevindim galiba bu bilgisayarların kronik bir sorunu 60Hz de bende de asla olmuyor 165 Hz de sizin dediğiniz gibi oluyor nasıl çözülecek Allah bilir servise gönderdim hiçbir şey bulamadılar.

Hocam geri dönemediğim için özür dilerim ama servis 2.5 hafta laptopa el koydu ve telefonu da servise vermiştim yazamadım kusura bakmayın.

Arkadaş sorunu güncelleme yaparak çözmüştü. Sizde deneyin yine. Aorus sitesinden 1 hafta önce yayınlanan 24.09.27.01 bu Control Center yükeleyip deneyin.

Hocam, Legender07 hocamın da dediği gibi en son GCC'yi yüklediğimden beri tekrar karşılaşmadım sorunla. Siz de bir deneyin isterseniz

Hocam, legender07 hocamın da dediği gibi en son Gcc'yi yüklediğimden beri tekrar karşılaşmadım sorunla. Siz de bir deneyin isterseniz.

Hocam güncellemeyi yaptım. Sanırım sorun ya çözüldü ya da çok nadir görünmeye başladı tam emin değilim geçip geçmediğinden ama çok ilginç bir sorun. Siz de takip edip buraya olduğunda yazarsanız güzel olur. @745396 hocam siz de çok sağ olun artık sorun çözüldü çözülmedi bilmiyorum ama çok yardımcı oldunuz.

Hocam, legender07 hocamın da dediği gibi en son Gcc'yi yüklediğimden beri tekrar karşılaşmadım sorunla. Siz de bir deneyin isterseniz.

Hocam bu sorun bende tekrar artmaya başladı neden böyle oluyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
48 bin liraya İncehesap satıcısından bende i7 13650hx ve 4060 versiyonunu almak istiyorum, son durum nedir sıcaklık değerleri nasıl, 2k için bu kart yeterli mi?

48 bin liraya İncehesap satıcısından bende i7 13650HX ve 4060 versiyonunu almak istiyorum, son durum nedir sıcaklık değerleri nasıl, 2K için bu kart yeterli mi?

Merhaba kolay gelsin sorunum hala devam etmesine rağmen tarafsız yaklaşacağım değerlendirmeye ama bilmenizi isterim ki sorun yaşayabilirsiniz bu grilenme sorununu ve çok canınız sıkılabilir. Ama ben risk alırım derseniz ve bu sorun olmazsa canavar gibi bir bilgisayar ısınma sorunu hiç olmadı ve şarjı da güzel gidiyor MUX switch açıkken 3 saat kadar gidiyor batarya modunda 4.5 saat kadar oluyor. Ama dediğim gibi sorun yaşama ihtimaliniz var ben tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyorum umarım yaşamazsınız bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…