Gigabyte Aorus 3070 vs MSI Gaming X Trio 3070

Merak etmeyin Coil Whine sorunları çok azaldı. Mesela bende Sapphire RX 5700 XT Nitro Plus var Coil Whine yok fakat oyun menülerinde tiz bir ses geliyor çok fazla FPS'den dolayı normal olarak.

Umarım çıkmaz sırf bu yüzden geçenki stokları kaçırdım🥺

5 Dereceden bir şey olmaz al Aorus gitsin. İyi bir kasan varsa fark edilmez fark.
Ben daha önce hiçbir Aorus kartta ısınma veya CW duymadım.

İşin tuhafı ben de çok araştırdım ama Aorus'da göremedim. Enterasan. Kasam MSI 101M Forge sizce yeterli midir? Sıvı soğutma da alabilirim bahara doğru 2 fanlı. İşlemci Ryzen 7 3700X.

İşin tuhafı ben de çok araştırdım ama Aorus'da göremedim. Enterasan. Kasam MSI 101M Forge sizce yeterli midir? Sıvı soğutma da alabilirim bahara doğru 2 fanlı. İşlemci Ryzen 7 3700X.
Kasanızın hava akışı gayet iyi.

Sıvı soğutma olarak kendi kullandığım soğutucu olan XPG Levante'yi tercih edebilirsiniz çok kaliteli pompaya sahip. Hiç pompa sesini duymadım. Ayrıca 4.4GHz 1.35V 3600 ile 70 dereceyi geçmiyor.
16075215814744938711127039577780.jpg

Sıvı soğutma olarak kendi kullandığım soğutucu olan XPG Levante'yi tercih edebilirsiniz çok kaliteli pompaya sahip. Hiç pompa sesini duymadım. Ayrıca 4.4GHz 1.35V 3600 ile 70 dereceyi geçmiyor.
Eki Görüntüle 771970
Teşekkür ederim bir kenara not aldım çünkü bizde ses kronik sorun olunca pompa sesi gelmiyor demeniz bizim için önemli 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı