Gigabyte Aorus B450 Elite Alınır mı?

Gigabyte en iyi markalardan biri, özellikleri uygunsa neden olmasın.
Hocam şöyle bir sistemin içinde düşünüyordum. Önce mATX anakart alacaktım. Ama kasa ATX olduğundan ATX'e yönel dediler. Bu işlerden hiç anlamam ama OC yapmaya uygun bir anakart mı? Herhangi bir sorunu mevcut mu? Bu parçalarla uyumlu çalışır mı?


sistemm.PNG
 
Sırf App Center gibi saçma bir programı yüzünden Gigabyte öneremiyorum. @241046 İmzanızdaki sistem dikkatimi çekti. Ben de 3700x ile Gigabyte Aorus Ultra kullanıyorum. Sizde de BIOS arayüzü yavaş ve PC geç açılıyor mu? BIOS güncellemesi çıksın diye bekliyorum. Fan ses problemi vardı, güncelleme ile düzeltildi.
 
3600 Bütçemi aşıyor hocam bende isterdim ama yapacak bir şey yok. :( Siz kullanıyor musunuz bu anakartı ne gibi bir sorunu var?
Kullanımı etki edecek bir sorunu benim karşıma çıkmadı. Soğutması ve OC performansından memnun değilim Prime modellerinin. Ayrıca ses kalitesi de tatmin edici değil.
3600 Bütçemi aşıyor hocam bende isterdim ama yapacak bir şey yok. :( Siz kullanıyor musunuz bu anakartı ne gibi bir sorunu var?
Aradaki fiyat farkı çok değil, biraz daha biriktirip alabilirseniz iyi olur. Performans farkı ise büyük.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı