Gigabyte Aorus FI27Q-X 240Hz ayarları

Buradan demiştim de. Sorun onunla alaklı değilmiş. Monitörün OSD menüsünden Black Equalizer ayarını kapatmanız lazım.
mükemmelsin dostum monitörü zaten senin tavsiyene uyup almıştım, ayarınıda sayende düzelttim.
OSD side kickten kapatıldığında işlemiyor sanırım, joistiycten kapatınca oldu.o meret joistic çok hassas kapatırken bazen sağa sola eğilip bükülüyor ayarlar değişebiliyor.dün pc yi kapatırken açılmıştı o menü bak ondan bozulmuş meğer.Eline sağlık üstadım...

evet 1-2 aydır bu problemle bende karşılaşmaya başladım ve çok sık olmaya başladı.Bu hafta içi garantiye göndereceğim monitörü
Hocam geçmiş olsun. Benim monitöre direk değişim verdiler aynı gün. Ama ne yazık ki üzülerek söylüyorum üretimden kalktı aynısını vermiyorlar.
Hatta muadilini de vermiyorlar. Para iadesi alarak MSI Optix MAG274QRX modelini aldım. Her ne kadar canlılık yerini tutmasa da bu monitörü tavsiye ederim.

Hocam geçmiş olsun. Benim monitöre direk değişim verdiler aynı gün. Ama ne yazık ki üzülerek söylüyorum üretimden kalktı aynısını vermiyorlar.
Hatta muadilini de vermiyorlar. Para iadesi alarak MSI Optix MAG274QRX modelini aldım. Her ne kadar canlılık yerini tutmasa da bu monitörü tavsiye ederim.
Hocam hangi firmadan almıştınız monitörü? Garantili ürünün ne demek muadilini vermiyorlar.Ben monitörü aldığımda dolar 10 liraydı, şimdi 20 lira.muadilini almak istediğimde benden fiyat farkı mı istiyecek şimdi firma ? İş oralara gelirse tüketici hakem heyetine kadar taşırım bende işi..Bu monitörün muadili şu anda 20 bin lira, ben aldığımda bunun üstüne monitör yoktu piyasada, nasıl olcak bu iş ben anlamadım.Para iadesini zaten kabul etmem , bana iade edecekleri parayla şimdi ne bu monitörü ne de muadilini alamam ki

Hocam hangi firmadan almıştınız monitörü? Garantili ürünün ne demek muadilini vermiyorlar.Ben monitörü aldığımda dolar 10 liraydı, şimdi 20 lira.muadilini almak istediğimde benden fiyat farkı mı istiyecek şimdi firma ? İş oralara gelirse tüketici hakem heyetine kadar taşırım bende işi..Bu monitörün muadili şu anda 20 bin lira, ben aldığımda bunun üstüne monitör yoktu piyasada, nasıl olcak bu iş ben anlamadım.Para iadesini zaten kabul etmem , bana iade edecekleri parayla şimdi ne bu monitörü ne de muadilini alamam ki
Yazdığın süreçten geçtim inan çözemedik. THH hariç her yolu denedim. Bende farkındayım 20K olduğunu ama 10K ödediğim parayı geri aldım :(

Yazdığın süreçten geçtim inan çözemedik. THH hariç her yolu denedim. Bende farkındayım 20K olduğunu ama 10K ödediğim parayı geri aldım :(
Keşke para aidesi almasaydın yasayı araştırsaydın, seçme hakkı her türlü tüketiciye veriliyor.Firmalar işin kolayına kaçtığı için direkt para iadesi verelim diyorlar.Halbuki malın birebir değişimini, eğer birebir değişimi yoksa bir üst modelini isteme hakkına sahipsin.

Keşke para aidesi almasaydın yasayı araştırsaydın, seçme hakkı her türlü tüketiciye veriliyor.Firmalar işin kolayına kaçtığı için direkt para iadesi verelim diyorlar.Halbuki malın birebir değişimini, eğer birebir değişimi yoksa bir üst modelini isteme hakkına sahipsin.
Araştırdım hatta konu bile açtım.

Araştırdım hatta konu bile açtım.
Haklıymışsın kardeşim, dün gigabyte tr ile görüştüm.Monitörlerde tamirin söz konusu olmadığını birerbir değişim yapılabileceğini söylediler.Ürünün piyasada olmadığını söyleyince fatura tutarının tarafıma iade edileceğini söylediler.Aradaki fiyat farkını söylediğimde ise Tüketici Hakem Heyetine başvurmamı söylediler.Demekki bir daha gigabyteden değil monitör çöp bile almıyacağız.Konuyu kendilerinin bahsettiği gibi THH ye taşıyacağım ve gigabyte ürün gördüğüm heryere de bu tecrübemi paylaşacağım bundan sonra..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı