S23 Ultra alınır mı?

emirhan4343

Centipat
Daha fazla  
Güncel olarak S23 Ultra almak istiyorum ama sizce alınabilir mi? Sıfır olarak satılmıyor diye biliyorum ve yenilenmiş telefonlardan şüphe ediyorum. Yenilenmiş S23 Ultra alınır mı?

Güncel olarak S23 Ultra almak istiyorum ama sizce alınabilir mi? Sıfır olarak satılmıyor diye biliyorum ve yenilenmiş telefonlardan şüphe ediyorum. Yenilenmiş S23 Ultra alınır mı?
Merhaba.

Yenilenmiş cihaza bulaşmayın. İkinci el ve temiz bir S23 Ultra, sizi fazlasıyla tatmin edecektir.
Gerçekten harika bir cihaz, tavsiye ederim.

Kamera ve batarya anlamında çok memnunum.

Merhaba.

yenilenmiş cihaza bulaşmayın. ikinci el ve temiz bir S23 Ultra, sizi fazlasıyla tatmin edecektir.
Gerçekten harika bir cihaz, tavsiye ederim.

Kamera ve batarya anlamında çok memnunum.

Yardımınız için teşekkürler. Kamerasından dolayı alıyorum aslında ve bir sorum daha olacak. Cihaz ne kadar süre güncelleme alacak? Aynı zamanda kaç sene idare eder?

Kendi adıma konuşmam gerekirse sürekli S serisi kullansam da 2, en fazla 3 senede bir cihaz değiştirmekten yılmıştım. Bu sebeple her şeyi kombinleyen ve Samsung'un en hoşuma giden cihazlarından olan S23 Ultra almaya karar verdim.

2023'te tanıtıldı; 5 sene güvenlik güncellemesi, 4 sene Android sürüm güncellemesi alacak.
3 Android güncellemesi aldı, Android 17 ile Android ana sürüm desteği kesilecek.

Ama buna rağmen kullanılır, hakikaten güçlü bir cihaz.

İdare etme durumu, sizin ihtiyaçlarınıza ve kullanım şeklinize bağlı. Şahsen bir sorun olmadığı veya bir yerden sağlam para bulmadıkça S23 Ultra'yı değiştirmeyi düşünmem. 5 seneye yakın beni idare edecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı